ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Sherwin-Williams: Οι αρχιτεκτονικές πούδρες βαφής Syntha Pulvin στο Design Lab 2019

Οι πούδρες βαφής Syntha Pulvin θα βρίσκονται στο Design Lab 2019, με τις δημιουργίες του Αρχιτέκτονα Δημήτρη Ζέλιου που δραστηριοποιείτε στο χώρο τον επίπλων και μεταλλικών κατασκευών.

Το Design Lab είναι ο μακροβιότερος εκθεσιακός / φεστιβαλικός θεσμός που δραστηριοποιείται στον χώρο του Interior και Industrial Design. Η έκθεση θα διεξαχθεί το Σάββατο 11 έως τη Δευτέρα 13 Μαΐου 2019 στο «Μπάγκειον» στην Πλατεία Ομονοίας.

Το Design Lab 2019 είναι μια εκδήλωση που θα φέρει κοντά όλους τους συντελεστές του χώρου: Αρχιτέκτονες, Designers, Δημόσιες και Ιδιωτικές Σχολές Εφαρμοσμένων Τεχνών, Φοιτητές, Εταιρείες Υλικών, Επίπλων και Αντικειμένων Design, καθώς και τους Κατασκευαστές και φυσικά όλους όσους ενδιαφέρονται για τον χώρο του Design.

Θέτοντας θεωρητικά αλλά και πρακτικά θέματα, στόχος του Design Lab, είναι η σύμπραξη δυνάμεων και ο ουσιαστικός διάλογος όλων των εμπλεκομένων, για μια ολιστική προσέγγιση των θεμάτων που αφορούν στον χώρο του Design.

Οι πούδρες βαφής Syntha Pulvin αποτελούν σταθερή και μόνη επιλογή του Αρχιτέκτονα Δημήτρη Ζέλιου σε όλες τα project μεταλλικών κατασκευών.

Η Sherwin-Williams και συνακόλουθα οι πούδρες βαφής Syntha Pulvin θα βρίσκονται μαζί με τον καταξιωμένο Αρχιτέκτονα και τις δημιουργίες του στην αίθουσα Γ7 και τις τρεις ημέρες του φεστιβάλ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button