ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ALUMIL: Γιόρτασε γεμάτη αισιοδοξία την επέτειο των 30 χρόνων με τους συνεργάτες της στη Θεσσαλονίκη

Η ALUMIL γιορτάζει φέτος 30 χρόνια επιτυχούς πορείας στον απαιτητικό κλάδο των αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου. Στο πλαίσιο της επετείου της, πραγματοποιήθηκε στον συνεδριακό χώρο του πολυτελούς ξενοδοχείου Hyatt Regency στη Θεσσαλονίκη μία συσπειρωτική εκδήλωση, παρουσία του διευθύνοντος συμβούλου και προέδρου, Γιώργου Μυλωνά, καθώς και των στελεχών της εταιρείας.

Ο διευθύνων σύμβουλος και πρόεδρος της ALUMIL, Γιώργος Μυλωνάς κατά τη διάρκεια της ομιλίας του για την ιστορική διαδρομή και τα επιτεύγματα της εταιρείας

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο κ. Μυλωνάς έκανε μία ιστορική αναδρομή από την ίδρυση της ALUMIL το έτος 1988 έως σήμερα, δίνοντας στο κοινό μία ολοκληρωμένη εικόνα για το τι οδήγησε την εταιρεία στην επιτυχία, όντας ανάμεσα στις ηγέτιδες του κλάδου της διέλασης αλουμινίου στην Ελλάδα και στην Νοτιοανατολική Ευρώπη. Με όραμα και διορατικότητα, μεράκι και πάθος για το καλύτερο, η ALUMIL όλα αυτά τα χρόνια προσπαθούσε να είναι πάντα ένα βήμα μπροστά από τον ανταγωνισμό, μέσα από τολμηρές επενδύσεις και διαρκώς εξελισσόμενα προϊόντα.

Κατασκευαστές και έμποροι έδωσαν δυναμικό “παρών” στην επετειακή εκδήλωση για τα 30 χρόνια της ALUMIL που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη

Την ομιλία του κ. Μυλωνά ακολούθησαν πολύ ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις από ανώτερα στελέχη της ALUMIL για τα νέα προηγμένα συστήματα της εταιρείας, στα οποία μεταξύ άλλων συμπεριλαμβάνονται εξαιρετικά ανοιγόμενα, minimal συρόμενα, φυσούνες και ποικίλες νέες υπερσύγχρονες λύσεις για εξωτερικούς χώρους (Βιοκλιματικές Πέργκολες, WOODEE, Περιφράξεις, WOODALUX κ.α.).

Μεταξύ άλλων οι παρευρισκόμενοι είδαν από κοντά σε δείγμα φυσικού μεγέθους το εντυπωσιακό minimal συρόμενο σύστημα SMARTIA M630 PHOS

Πάνω από 250 συνεργάτες από όλη τη Βόρεια Ελλάδα, συνοδοιπόροι σε αυτό το μακρύ ταξίδι με στόχο την κατασκευαστική αριστεία, τίμησαν με την παρουσία τους την ALUMIL. Στο φουαγέ του συνεδριακού χώρου, είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις και να δουν κάποια από τα νεότερα συστήματα της εταιρείας σε δείγματα φυσικού μεγέθους, όπως το εντυπωσιακό minimal συρόμενο σύστημα SMARTIAM630 PHOS που ενσωματώνει πολλαπλά πλεονεκτήματα και διαθέτει διεθνώς κατοχυρωμένη ευρεσιτεχνία.

Στο τέλος της εκδήλωσης ακολούθησε δείπνο, στο οποίο όλοι οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν μεταξύ τους σε χαλαρή διάθεση και με αισιοδοξία για τις εξελίξεις του κλάδου, τις ευκαιρίες και τις απειλές του αύριο.

Η ALUMIL γνωρίζει πολύ καλά ότι η επιτυχία της οφείλεται πρώτα απ’ όλα στους εξαιρετικούς συνεργάτες της, εκείνους που πίστεψαν σε αυτήν από την πρώτη στιγμή και όσους ακολούθησαν, αναγνωρίζοντας την ποιοτική ανωτερότητα των προϊόντων της. Με την εταιρεία να εδραιώνεται όλο και περισσότερο στις διεθνείς αγορές και τους έντονους ρυθμούς ανάπτυξης που παρουσιάζει τα τελευταία χρόνια, έχοντας πλέον βγει από το τέλμα της οικονομικής κρίσης, τα επόμενα 30 χρόνια θα είναι ομολογουμένως εξίσου ενδιαφέροντα!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.