ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΠΟΒΑΣ: Κατάρτιση και πιστοποίηση γνώσεων και δεξιοτήτων εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Βιοτεχνών κατασκευαστών Αλουμινίου – Σιδήρου (ΠΟΒΑΣ) ανακοίνωσε ότι στις 19/04/2019 εγκρίθηκε από το Υπουργείο Οικονομίας & Ανάπτυξης το έργο «Κατάρτιση και πιστοποίηση γνώσεων και δεξιοτήτων εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα από την ΠΟΒΑΣ». Η ΠΟΒΑΣ αποτελεί το δικαιούχο του έργου, το οποίο θα υλοποιηθεί έως 29/07/2021.

Το έργο στοχεύει στην απόκτηση επίκαιρων γνώσεων και πιστοποιημένων δεξιοτήτων σε 1.150 εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα σε όλη την Ελληνική Επικράτεια. Συγκεκριμένα στοχεύει στην επιτάχυνση της προσαρμογής των εργαζομένων στις εξελίξεις και απαιτήσεις του νέου επιχειρηματικού περιβάλλοντος και την καλύτερη ανταπόκρισή τους στις ανάγκες της αγοράς, καθώς και στην ενίσχυση της ευελιξίας και κινητικότητας των εργαζομένων και την προώθηση της βιώσιμης και ποιοτικής απασχόλησής τους.

Η έγκριση του έργου αποτελεί επιβράβευση της προσπάθειας που καταβάλει η ΠΟΒΑΣ για την εκπαίδευση και πιστοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού του κλάδου. Η Ομοσπονδία δεσμεύεται για την υλοποίηση του έργου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, έτσι ώστε να ενισχυθούν οι γνώσεις και οι δεξιότητες των συμμετεχόντων. Το προσεχές διάστημα θα ανακοινωθούν περισσότερες λεπτομέρειες για την υλοποίηση του έργου.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button