ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EUROPA: Μεγάλος χορηγός στην ημερίδα της ΕΝΚΑΣ για το “Εξοικονομώ” (20/05)

Η EUROPA είναι μεγάλος χορηγός στην ημερίδα με θέμα «Εξοικονόμηση Κατ΄ Οίκον ΙΙ και Κτίρια Μηδενικής Κατανάλωσης» που διοργανώνει η Ένωση Αλουμινοσιδεροκατασκευαστών Νίκαιας-Κορυδαλλού και Πέριξ (ΕΝΚΑΣ) τη Δευτέρα 20 Μαΐου 2019 και ώρα 17:00 στο Πνευματικό Κέντρο «Μέλινα Μερκούρη» στον Κορυδαλλό (Γρ. Λαμπράκη 159-161).

Ανταποκρινόμενη στην ανάγκη συνεχούς πληροφόρησης των κατασκευαστών του κλάδου αναφορικά με το πρόγραμμα «Εξοικονόμηση Κατ’ Οίκον ΙΙ», η ΕΝΚΑΣ διοργανώνει την ημερίδα με σκοπό την ενημέρωση των ενδιαφερομένων κατασκευαστών και  φορέων του κλάδου. Μετά την ημερίδα θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση των μελών της ΕΝΚΑΣ.

Η EUROPA στέκεται πάντοτε αρωγός στις εκδηλώσεις του κλάδου που ως σκοπό έχουν την ενημέρωση των κατασκευαστών σε φλέγοντα ζητήματα της επικαιρότητας.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.