ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ELVAL COLOUR: Τα σύνθετα πάνελ etalbond® έκλεψαν την παράσταση στην FESPA Global Print Expo 2019

Η ELVAL COLOUR συμμετείχε στην έκθεση FESPA Global Print Expo 2019, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Μόναχο της Γερμανίας.

Η FESPA Global Print Expo είναι μία κορυφαία έκθεση στην Ευρώπη για εξειδικευμένες και μεγάλων επιφανειών εκτυπώσεις, υλικά ψηφιακών εκτυπώσεων και παρουσίαση νέων τεχνολογιών του χώρου.

Η ELVAL COLOUR παρουσίασε τα σύνθετα πάνελ αλουμινίου etalbond® d3, etalbond® d2 και etalbond® d1, που προσφέρουν εξαιρετική ποιότητα, τέλεια ανοχή εφαρμογής σε όλες τις επιφάνειες για την ψηφιακή εκτύπωση και την εταιρική ταυτότητα, αλλά και σε εφαρμογές εσωτερικής διακόσμησης.

Το περίπτερο της εταιρείας, ντυμένο εξ’ ολοκλήρου με etalbond®, στις επιφάνειες προβολής λογοτύπων αλλά και σε όλη την επίπλωση, με έντονα χρώματα και χρώματα της ταυτότητας της ELVAL COLOUR σε ψηφιακή εκτύπωση, άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις και δημιουργικές ιδέες διακόσμησης.

Η ομάδα της ELVAL COLOUR παρουσίασε το πλούσιο σε έργα και εφαρμογές portfolio της εταιρείας και συζήτησε με τους επισκέπτες λύσεις για κάθε ανάγκη.

Με εμπειρία πάνω από 40 χρόνια στη βαφή αλουμινίου και στις εφαρμογές αρχιτεκτονικής και εταιρικής ταυτότητας, η ELVAL COLOUR είναι ένας αξιόπιστος συνεργάτης που μπορεί να προσφέρει υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας και να κάνει τις ιδέες των πελατών της πραγματικότητα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.