ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ALUMINCO: Μεγάλη προσέλευση συνεργατών στην “Open Day” της Καλαμάτας!

Μεγάλη προσέλευση συνεργατών σημειώθηκε στη διοργάνωση “Open Day” της ALUMINCO που πραγματοποιήθηκε αυτή τη φορά στη περιοχή της Καλαμάτας.

Το ραντεβού δόθηκε με τον τοπικό αντιπρόσωπο Παπαδόπουλο Απόστολο & ΣΙΑ ΟΕ, σε μια περιοχή μεγάλης στρατηγικής σημασίας για τη δυναμική διέλαση.

Η εκδήλωση που προσέλκυσε πληθώρα συνεργατών πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Pharae Palace, στου οποίου την πρόσφατη ανακαίνιση χρησιμοποιήθηκαν τα εξελιγμένα συστήματα της εταιρείας. Οι εν λόγω συναντήσεις έχουν καθιερωθεί, με στόχο την ενημέρωση των συνεργατών πάνω στις νέες εφαρμογές και τις αναβαθμίσεις των προϊόντων.

Παράλληλα, έμφαση δόθηκε στη νέα καμπάνια του διαφημιστικού μηνύματος “Full Aluminco” που «τρέχει» αυτή τη περίοδο στους ραδιοφωνικούς σταθμούς όλης της Ελλάδας, καθώς η ALUMINCO βρίσκεται στην αρχή μιας νέας εποχής για την προβολή της, των προϊόντων της και φυσικά των συνεργατών της!

Ιδιαίτερα εποικοδομητικοί ήταν οι διάλογοι που ακολούθησαν και η ανταλλαγή προβληματισμών.

Η ελληνική εταιρεία συνεχίζει να επενδύει και να επιμορφώνει τους συνεργάτες της στα νέα συστήματα, ενώ ταυτόχρονα φροντίζει να ενσωματώνει στο δυναμικό της άρτια εξοπλισμένα εμπορικά κέντρα, σε στρατηγικής σημασίας γεωγραφικές περιοχές.

Το δίκτυο αναδεικνύεται ως βασικός πυλώνας ανάπτυξης, με απώτερο στόχο την προσφορά υψηλής αξίας υπηρεσιών και προϊόντων προς τους επαγγελματίες του χώρου της δόμησης.

Ο θεσμός αυτός, που γνώρισε μεγάλη ανταπόκριση κι επιτυχία λειτουργώντας επ’ ωφελεία και των δυο πλευρών, θα συνεχιστεί με συνεργάτες, φορείς, σωματεία και αντιπροσώπους από όλη την Ελλάδα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button