ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Ο Αργύρης Αϊβάτογλου της FERRAL ξανά Δημοτικός Σύμβουλος στο Περιστέρι

Ο Αργύρης Αϊβάτογλου (δεξιά) της FERRAL δίπλα στον Δήμαρχο Περιστερίου, Ανδρέα Παχατουρίδη

Επανεξελέγη ο  Αργύρης Αϊβάτογλου ως Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Περιστερίου, με τον συνδυασμό του Δημάρχου Ανδρέα Παχατουρίδη, ο οποίος σάρωσε για μία ακόμη φορά και εξελέγη από την πρώτη Κυριακή με ποσοστό που ξεπέρασε το 74%.

Ο Αργύρης Αϊβάτογλου είναι γνωστή προσωπικότητα του κλάδου αλουμινίου, καθώς είναι δ/νων σύμβουλος της κατασκευαστικής εταιρείας κουφωμάτων FERRAL και ενεργό μέλος του Συνδέσμου Ελλήνων Κατασκευαστών Αλουμινίου (ΣΕΚΑ). Επανεκλέγεται δε για δεύτερη φορά Δημοτικός Σύμβουλος σε έναν από τους μεγαλύτερους Δήμους της χώρας.

Του ευχόμαστε καλή δεύτερη θητεία!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.