ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ALUMINCO: Στους μεγαλύτερους σταθμούς της χώρας η δεύτερη κυκλοφορία του νέου ραδιοφωνικού σποτ

Η ALUMINCO βρίσκεται στην αρχή μιας νέας εποχής για την προβολή της, των προϊόντων της και φυσικά των συνεργατών της.

Στο πλαίσιο αυτό, η δυναμική εταιρεία «τρέχει» από τα μέσα Μάιου στους ραδιοφωνικούς σταθμούς όλης της χώρας, τη δεύτερη κυκλοφορία του νέου διαφημιστικού μηνύματος ALUMINCO!

Η δεύτερη ροή του μηνύματος προβάλλεται με μεγαλύτερη συχνότητα σε περισσότερους σταθμούς, πάντα της υψηλότερης ακροαματικότητας, καθώς και μεγαλύτερη εμβέλεια και πανελλαδική κάλυψη.

Οι σταθμοί σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και επαρχία επιλέχθηκαν βάσει ακροαματικότητας και οι πόλεις βάσει δικτύου συνεργατών.

Το μήνυμα έχει corporate χαρακτήρα, καθαρά μηνύματα και διακριτικό χιούμορ. Πρωταγωνιστές είναι δύο άντρες, οι οποίοι παίζοντας μια παρτίδα τάβλι, συζητούν για τα σπίτια που ανακαινίζουν και θυμίζουν στο κοινό, πως «όποιος παίζει με ALUMINCO, βγαίνει κερδισμένος!».

Τις φωνές τους στο ραδιοφωνικό σποτ, χαρίζουν οι διάσημοι ηθοποιοί Τάσος Κωστής και Χριστόδουλος Στυλιανού.

Ενδεικτικοί σταθμοί που παίζεται το νέο σποτ της ALUMINCO

Αθήνα: Rock Fm, Εν Λευκώ, Δίεση, Sfera, Real, Sport Fm
Θεσσαλονίκη: Metropolis, Libero, Arena, Ράδιο Θεσσαλονίκη
Περιφέρεια: Rodos Fm, Antenna Star, Athletic Radio, Aroma, Kiisextra, Lepanto, Planet Λακωνίας, Radio Proto, Ράδιο Θεσπρωτία, Ράδιο 984, Ant1 Ν. Ελλάδας, Ρυθμός 96.1, Ράδιο Μυτιλήνη

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.