ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΝΕΟΚΕΜ: Χορηγός για 3η συνεχόμενη χρονιά του Ελληνικού Ινστιτούτου Αρχιτεκτονικής

Η NEOKEM στηρίζει με τη χορηγία της για τρίτη συνεχόμενη χρονιά τις εκδηλώσεις του Ελληνικού Ινστιτούτου Αρχιτεκτονικής (ΕΙΑ).

Ο 16ος κύκλος διαλέξεων Ελλήνων αρχιτεκτόνων, οποίος ξεκίνησε τον Ιανουάριο και ολοκληρώθηκε τον Ιούνιο 2019, έλαβε χώρα στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων και στο Μουσείο Μπενάκη.

Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ενδιαφέρουσες διαλέξεις σημαντικών Ελλήνων αρχιτεκτόνων.

Διακεκριμένοι αρχιτέκτονες όπως οι Κώστας Τσιαμπάος, Αναστάσιος Τέλλιος & Δέσποινα Ζαβράκα, Παναγιώτης Τσακόπουλος, Αλέξανδρος Τζάννες παρουσίασαν και ανέλυσαν ενδιαφέροντα αρχιτεκτονικά ζητήματα.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του ΕΙΑ έγινε και η έκθεση «Εικαστικά Αρχιτεκτόνων 2», στο Atelierkykladon 6.

Παράλληλα, η NEOKEM σταθερά δίπλα σε κάθε προσπάθεια προώθησης και ενημέρωσης του κλάδου ήταν διακεκριμένος χορηγός του 1ου Afterwork Meeting 2019 του ΣΕΚΑ, καθώς και μεγάλος χορηγός της εκδήλωσης για το «Εξοικονομώ ΙΙ» και τα Κτίρια Μηδενικής Κατανάλωσης της ΕΝΚΑΣ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.