ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

METAL PLUS: Έτοιμο κούφωμα για τον επαγγελματία στην ώρα του και χωρίς φθορές

Μέσα σε λίγα χρόνια, με πίστη, αποφασιστικότητα και όραμα για δουλειά, η METAL PLUS όχι μόνο δραστηριοποιείται έντονα εντός συνόρων στον χώρο του έτοιμου κουφώματος αλλά έχει επεκταθεί και στις ξένες αγορές, αδιαμφισβήτητο δείγμα του επαγγελματισμού και της απαράμιλλης κουλτούρας ποιότητας που διατρέχει όλη την εταιρική δομή.

Στην πρότυπη κατασκευαστική επιχείρηση του Δημήτρη Κωνσταντινίδη παράγουν έτοιμο κούφωμα υψηλών προδιαγραφών για τον επαγγελματία και ανά πάσα στιγμή είναι στη διάθεση του πελάτη για την άμεση επίλυση οποιουδήποτε προβλήματος αντιμετωπίζει αυτός.

Πέραν από την αδιαμφισβήτητη ποιότητα των παραγόμενων προϊόντων, υπάρχει και άλλος ένας τομέας που η δυναμική εταιρεία δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα. Πρόκειται για έναν παράγοντα που συχνά παραβλέπεται αλλά στη Metal Plus δεν παραγνωρίζουν τη συμβολή του και δίνουν την πρέπουσα σημασία.

Ο παράγοντας αυτός είναι η συσκευασία των προϊόντων, η οποία πραγματοποιείται με τα αυστηρότερα κριτήρια. Η METAL PLUS διαθέτει σύγχρονα μηχανήματα, με στόχο να διασφαλίζεται στο ακέραιο ότι ο πελάτης θα λάβει τον προϊόν του όπως έφυγε από το εργοστάσιο χωρίς την παραμικρή φθορά.

Ο τρόπος και το υλικό της συσκευασίας που έχει επιλέξει η εταιρεία έχει γίνει με κριτήρια την προστασία στο μέγιστο βαθμό από τυχόν φθορές του παραδοτέου στον επαγγελματία προϊόντος αλλά και τη μείωση του συνολικού κόστους. Η METAL PLUS κατασκευάζει ειδική παλέτα τόσο για την προστασία των προϊόντων όσο και για την εξοικονόμηση χώρου κατά τη μεταφορά. Στόχος είναι η ελαχιστοποίηση του κόστους μεταφοράς για τον συνεργάτη επαγγελματία.

Με εμπιστοσύνη στο προϊόν της, το οποίο πληροί τις αυστηρότερες προδιαγραφές, η METAL PLUS είναι ιδανική επιλογή για τον επαγγελματία που επιθυμεί να προμηθευτεί έτοιμο, ποιοτικό κούφωμα που θα φτάσει στην ώρα του και χωρίς την παραμικρή φθορά, από μία επιχείρηση που θα είναι πάντα δίπλα του.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.