ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Manufacturing Excellence Awards 2019: Αναγνώριση της Αριστείας στην Ελληνική Βιομηχανία

Τα Manufacturing Excellence Awards 2019 είναι τα βραβεία που αναδεικνύουν και επιβραβεύουν την αριστεία βιομηχανιών και μεταποιητικών επιχειρήσεων στο πλαίσιο της λειτουργίας τους, με άξονες την καινοτομία και την ποιότητα εργασιών στην παραγωγική και εφοδιαστική αλυσίδα, τις περιβαλλοντικές πρωτοβουλίες, την ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού, καθώς και τη συνεισφορά τους στην άνθηση της οικονομίας της περιοχής.

Τα βραβεία οργανώνονται με την αιγίδα του ΣΕΒ και υποστηρίζονται από τους σημαντικότερους βιομηχανικούς συνδέσμους, όπως η Ελληνική Παραγωγή, ο ΣΕΒΤ, ο ΣΒΘΚΕ κ.ά.

Στόχος των Manufacturing Excellence Awards 2019 είναι η αναγνώριση και επιβράβευση της αποτελεσματικότητας και της αριστείας των βιομηχανιών στην Ελλάδα στο πνεύμα της βιώσιμης ανάπτυξης.

Πιο συγκεκριμένα, οι κατηγορίες βράβευσης είναι οι παρακάτω:

  • Αριστεία ανά Βιομηχανικό Κλάδο
  • Επενδύσεις και Στρατηγική
  • Διοίκηση Εργοστασίου
  • Καινοτομία και Νέες Τεχνολογίες
  • Ποιότητα, Εξυπηρέτησης και Συνεργασίες
  • Εργασία, Ασφάλεια και Περιβάλλον

Τα ανεξάρτητα μέλη της Κριτικής Επιτροπής αποτελούν κορυφαία στελέχη στον τομέα τους, που το καθένα ξεχωριστά καλύπτει όλες τις σχετικές γνωστικές περιοχές των κατηγοριών των βραβείων. Ο Διονύσης Νικολάου, Γενικός Διευθυντής της διαΝΕΟσις, είναι ο Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής.

Η υποβολή των υποψηφιοτήτων γίνεται στο www.manufacturingawards.gr, όπου οι ενδιαφερόμενοι θα βρουν την αναλυτική περιγραφή των κατηγοριών βράβευσης, τους όρους συμμετοχής και σημαντικές ημερομηνίες σχετικά με τη διοργάνωση.

Πληροφορίες: Κατερίνα Δρόσου, Δημοσιογράφος, Boussias Communications, email: kdrossou@boussias.com, τηλ. 694.437.38.97

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.