ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΣΕΚΑ: Αθλούμενοι όλων των ηλικιών διασκέδασαν στο τουρνουά πινγκ πονγκ!

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το τουρνουά πινγκ πονγκ  που διοργάνωσε ο ΣΕΚΑ, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του ΚΟΖΑ SPORTS στη Νέα Ιωνία στο πλαίσιο τη σύσφιξης σχέσεων μέσω του αθλητισμού μεταξύ των μελών και φίλων του Συνδέσμου.

Στο τουρνουά συμμετείχαν αθλούμενοι όλων των ηλικιών που χάρηκαν και διασκέδασαν στους αγώνες, πάντα μέσα σε πνεύμα ευγενούς άμιλλας.

Νικητής του τουρνουά αναδείχθηκε ο Γιώργος Λίλης. Την και 3η θέση κατέλαβαν οι Τάσος Δασκαλόπουλος και Χαράλαμπος Φαραστέλης αντίστοιχα. Τις απονομές των μεταλλίων έκανε ο Άρις Τζιρακιάν.

Ο ΣΕΚΑ εξέφρασε τις ευχαριστίες του σε όλους όσους έδωσαν το παρών στη διοργάνωση και όλους όσους συμμετείχαν αγωνιστικά στο τουρνουά, καθώς και στους διαχρονικούς χορηγούς του Συνδέσμου αλλά και την υπεύθυνη εταιρεία για την οργανωτική υποστήριξη και την ανάπτυξη χορηγιών, ENERGY LINE.

Ειδική αναφορά αξίζει στον Γιώργο Ρουκουνάκη για την καθοριστική συμβολή του στην οργάνωση και επιτυχία της εκδήλωσης.

Ευχή όλων είναι η επιτυχημένη αθλητική διοργάνωση να είναι η αρχή μιας σειράς ομαδικών δραστηριοτήτων που στόχο έχουν να επαναφέρουν την ομαδική δράση και να προσφέρουν διασκέδαση, η οποία για την πιεστική μας καθημερινότητα είναι ιδιαίτερα σημαντική.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.