ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΠΑΓΚΑΛΟΣ Α.Ε.: Νέα εγκατάσταση σύγχρονου εξοπλισμού στη ραγδαία αναπτυσσόμενη εταιρεία TILCON

Σε ακόμη μία νέα εγκατάσταση κέντρου επεξεργασίας, σε μία μεγάλη και συνεχώς αναπτυσσόμενη επιχείρηση στη Θεσσαλονίκη, προχώρησε η εταιρεία ΠΑΓΚΑΛΟΣ Α.Ε.

Η τοποθέτηση του κέντρου επεξεργασίας έγινε στην εταιρεία TILCON του κατασκευαστή Γιώργου Τιλσίζογλου, ο οποίος σε μία προσπάθεια αναβάθμισης του εξοπλισμού της επιχείρησής του προκειμένου να ανταποκριθεί με τον καλύτερο και ποιοτικότερο τρόπο στις διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες της αγοράς, επέλεξε την ΠΑΓΚΑΛΟΣ Α.Ε. ως συνεργάτη και προμηθευτή. Προτεραιότητα όπως πάντα ήταν η καλύτερη ποιότητα του τελικού προϊόντος. Μετά από έλεγχο της αγοράς, ο κ. Τιλσίζογλου κατέληξε στην επιλογή της ΠΑΓΚΑΛΟΣ Α.Ε. για την αναβάθμιση του εξοπλισμού του.

Σε πρώτη φάση προχώρησε στην αγορά του κέντρου επεξεργασίας PHANTOMATIC M4L, ενός κέντρου 4 αξόνων στην καλύτερη τιμή της αγοράς. Με την απαράμιλλη ποιότητα της EMMEGI GROUP και την εγγύηση και υποστήριξη της ΠΑΓΚΑΛΟΣ Α.Ε. που το όνομα της είναι εγγύηση στον χώρο των μηχανημάτων αλουμινίου επί σειρά ετών.

Η εγκατάσταση και εκπαίδευση του μηχανήματος  έγινε από τους τεχνικούς της εταιρείας ΠΑΓΚΑΛΟΣ Α.Ε. Η συνεργασία των τεχνικών με τους ανθρώπους της TILCON υπήρξε άψογη και εποικοδομητική και αποτέλεσμά ήταν η TILCON να προχωρήσει στην παραγγελία και άλλων μηχανημάτων.

Η εταιρεία ΠΑΓΚΑΛΟΣ Α.Ε. από την πλευρά της συνεχάρη και παράλληλα ευχαρίστησε τον κ. Τιλσίζογλου για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό της, την οποία εμπιστοσύνη θα στηρίξει με τον καλύτερο τρόπο.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button