ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΘΕΜΕΛΙΟ Software: Μένουμε σπίτι και παραμένουμε δημιουργικοί!

Μετά και τα τελευταία μέτρα πρόληψης με τον περιορισμό της κυκλοφορίας, η ΘΕΜΕΛΙΟ Software ενημερώνει το δίκτυο των συνεργατών της ότι δε διακόπτει τη λειτουργία της. Συνεχίζει με ασφάλεια να παρέχει τις υπηρεσίες της μέσω απομακρυσμένης σύνδεσης.

Προκειμένου να διευκολύνει το έργο των συνεργατών της, απευθύνεται σε όλο το ενεργό της πελατολόγιο και διαθέτει για όσο χρονικό διάστημα ισχύσουν τα περιοριστικά μέτρα την εφαρμογή έκδοσης προσφορών MYPROFIL εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

Δείτε εδώ δείγμα του MyProfil

Όσοι συνεργάτες της εταιρείας (χρήστες του προγράμματος PROFIL GOLD) ενδιαφέρονται, μπορούν να συμπληρώσουν τη φόρμα στο link που ακολουθεί και άμεσα θα λάβουν οδηγίες για την ενεργοποίηση της εφαρμογής.

Κάντε κλικ εδώ: ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ MYPROFIL

Το MYPROFIL λειτουργεί σε όλα τα κινητά και tablet με την προϋπόθεση να υπάρχει internet.

Για οποιαδήποτε απορία και τυχόν διευκρίνιση, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την εταιρία καθημερινά 9:00 – 17:00.

Η ΘΕΜΕΛΙΟ Software μας προτείνει να ανακαλύψουμε νέους τρόπους επικοινωνίας και να παραμείνουμε ενεργοί και δημιουργικοί, χρησιμοποιώντας τον χρόνο υπέρ σας!

*** Για όσους έχουν ήδη την εφαρμογή, ο χρόνος από 1.3.2020 μέχρι τη λήξη των περιοριστικών μέτρων, παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.