ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΚουφώματαΤΕΧΝΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ALUMINCO Uw Calculator: Ένα εξαιρετικά χρήσιμο εργαλείο στη διάθεση των επαγγελματιών!

Στη διάθεση των συνεργατών μηχανικών και επαγγελματιών της ALUMINCO βρίσκεται το νέο εργαλείο υπολογισμού Uw των κουφωμάτων.

Η νέα Εφαρμογή Υπολογισμού Συντελεστή Θερμοπερατότητας Uw Κουφωμάτων που εξάγει τα Uw από τα συστήματα της δυναμικής διέλασης σύμφωνα με τις Εκδόσεις των Τεχνικών Οδηγιών του Κ.ΕΝ.Α.Κ. (Κανονισμός Ενεργειακής Απόδοσης Κτιρίων) λύνει τα χέρια των επαγγελματιών, με την ευκολία χειρισμού και την αξιοπιστία των αποτελεσμάτων της.

Επαγγελματική προσέγγιση, εξαιρετικά εύκολη λειτουργία και αναβάθμιση της εμπειρίας στον τρόπο υπολογισμού των συντελεστών θερμοπερατότητας των αρχιτεκτονικών συστημάτων της ALUMINCO, αποτελούν τα βασικά χαρακτηριστικά της πληρέστατης και άκρως φιλικής εφαρμογής υπολογισμού θερμοπερατότητας.

Επιλέγοντας απλά και γρήγορα διαφορετικές παραμέτρους ρύθμισης όπως κατηγορία προϊόντος, τυπολογία, χαρακτηριστικά της κατασκευής, καθορίζεται η τιμή Uw της μεμονωμένης διαμόρφωσης. Η online εφαρμογή παρέχει τη δυνατότητα εξαγωγής των αποτελεσμάτων, γρήγορη αποθήκευση τους σε αρχείο PDF αλλά και δυνατότητα εκτύπωσης.

Παράλληλα θα βρούμε φόρμες προς εκτύπωση Δηλώσεων Επιδόσεων και Σήμανσης CE.

Όλα τα παραπάνω, με μηδενικό κόστος διαχείρισης, είναι διαθέσιμα στο uwcalculator.aluminco.com.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.