ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

ALUMIL: Νέα πλήρως στεγανή σταθερή πέργκολα «KOS»

Το νέο μοντέλο «KOS» της σειράς περγκολών αλουμινίου SMARTIA PG120F της ALUMIL προσφέρει λύσεις σταθερής σκίασης και ταυτόχρονα διασφαλίζει αποτελεσματική προστασία από τη βροχή, χωρίς την ανάγκη εφαρμογής επιπρόσθετων στοιχείων, όπως υαλοπίνακες ή πολυκαρβονικά φύλλα.

Χάρη στον ειδικό σχεδιασμό της δημιουργείται στην οροφή της πέργκολας μια εντελώς υδατοστεγής επιφάνεια, η οποία διακρίνεται για τη μοντέρνα αισθητική που χαρίζει το αλουμίνιο ως ανώτερο υλικό, ενώ επιτρέπει παράλληλα τον επαρκή αερισμό, καθώς και το φωτισμό μέσω LED.

Επιπρόσθετα, διαθέτει ένα προηγμένο σύστημα απορροής υδάτων, το οποίο οδηγεί τα όμβρια ύδατα στο κάτω μέρος των κολόνων της πέργκολας γρήγορα και αποτελεσματικά.

Το μοντέλο «KOS» αποτελεί μία λύση υψηλής αισθητικής και λειτουργικότητας για πέργκολες οι οποίες προφυλάσσουν σε μόνιμη βάση από τον ήλιο και τη βροχή, λειτουργώντας σαν στέγαστρα σε υπαίθριους χώρους, ξενοδοχεία, εστιατόρια και μοντέρνες κατοικίες, όπου η σκίαση και η προστασία από τη βροχή αποτελεί πρωταρχικό ζητούμενο.

  • Αποτελεσματική σκίαση και προστασία από τη βροχή.
  • Ολοκληρωμένο σύστημα απορροής, φωτισμού και αερισμού.
  • Κορυφαία στιβαρότητα και μεγάλες διαστάσεις (6.0 x 2.6 m).
  • Αρθρωτός σχεδιασμός για ευκολία τοποθέτησης.
  • Δυνατότητα συνδυασμού με το μοντέλο σταθερής πέργκολας CRETA και το μοντέλο κινητής πέργκολας MYKONOS.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.