ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

NEOKEM: Ένα «Διαμάντι» της ελληνικής οικονομίας

Η εταιρεία NEOKEM βραβεύθηκε ως «Διαμάντι» της ελληνικής οικονομίας, αποσπώντας  μία πολύ σημαντική διάκριση, στον καταξιωμένο θεσμό επιχειρηματικής αριστείας Diamonds of the Greek Economy Awards 2019.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Grande Bretagne Hotel Athens, παρουσία πάνω από 600 επιχειρηματιών και εκπροσώπων επιχειρήσεων της χώρας, οι οποίοι έστειλαν ισχυρό μήνυμα αισιοδοξίας για τις προοπτικές και τις δυνατότητες της ελληνικής οικονομίας και επιχειρηματικότητας.

Στόχος της εκδήλωσης  ήταν να αναδειχθούν οι δυναμικότερες ελληνικές επιχειρήσεις. Οι βραβεύσεις στηρίχθηκαν σε αυστηρή αξιολόγηση 10.000 επιχειρήσεων, η οποία κατέληξε στην παρουσίαση των υγιέστερα αναπτυσσόμενων εταιρειών βάσει συγκεκριμένων οικονομικών δεικτών και κριτηρίων.

Η ΝΕΟΚΕΜ, παράγει από το 1972, χρώματα υψηλής ποιότητας, βασιζόμενη στην καινοτομία, την τεχνολογία, τις υποδομές και στον ανθρώπινο παράγοντα. Σχεδιάζει και παράγει προϊόντα υψηλών προδιαγραφών, µε εξειδίκευση στα χρώµατα πούδρας για βαφή αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου.

Τα χρώματα πούδρας ΝΕΟΚΕΜ αναγνωρίζονται και διανέμονται διεθνώς σε περισσότερες από 25 χώρες.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.