ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ALUMINCO: Συνεργάτες από την Ινδία επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις της!

 

Η επέκταση των δραστηριοτήτων της ALUMINCO στην Ινδία είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός. Η δυναμική ελληνική εταιρεία συνεργάζεται με τη Yantra Aluminium Window Systems Pvt Ltd. που εστιάζει στη διανομή των προϊόντων της στην ινδική αγορά.

Η ALUMINCO με στόχο την ενημέρωση στις νέες εξελίξεις και εφαρμογές και συνεχίζοντας το θεσμό “OpenDays” -μια σειρά εξειδικευμένων in-house συναντήσεων- υποδέχτηκε εκπαίδευσε και φιλοξένησε ομάδα συνεργατών από την εταιρεία Yantra μαζί με εξειδικευμένους κατασκευαστές των συστημάτων ALUMINCO από την αγορά της Ινδίας.

Κατά τη διάρκεια της φιλοξενίας πραγματοποιήθηκε ξενάγηση στους χώρους της παραγωγής, ενώ μεγάλη έμφαση δόθηκε στις επενδύσεις που έγιναν και συνεχίζουν να γίνονται σε εξοπλισμό βέλτιστης τεχνολογίας. Ακολούθησαν προϊοντικές παρουσιάσεις πάνω στις αναβαθμίσεις των προϊόντων, καθώς και εκπαιδεύσεις και σεμινάρια πάνω σε συγκεκριμένες προϊοντικές γκάμες.

Οι συνεργάτες απήλαυσαν και τις ελληνικές ομορφιές μέσα από τη ζεστή φιλοξενία του προσωπικού της ALUMINCO.

Καθώς η εξαγωγική δραστηριότητα της δυναμικής διέλασης βρίσκεται σε ισχυρή τροχιά ανάπτυξης, η ALUMINCO επιδιώκει να είναι κοντά στους συνεργάτες της, φροντίζοντας να τους ενημερώνει πάνω στις νέες εφαρμογές και καινοτομίες αλλά και τις διαρκείς αναβαθμίσεις των προϊόντων.

Με στόχο τη συνεχή πληροφόρηση αλλά και την ενίσχυση των σχέσεων με το δίκτυο πωλήσεων, η εταιρεία επιδιώκει τη διοχέτευση τεχνικών γνώσεων και την ενδυνάμωση των επιχειρηματικών και εμπορικών δυνατοτήτων.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.