Home » ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ » ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ » EUROPA: Εξαιρετικά επιτυχημένο “Roadshow” στη Μυτιλήνη

EUROPA: Εξαιρετικά επιτυχημένο “Roadshow” στη Μυτιλήνη

Η EUROPA «αποβιβάστηκε» στο νησί της Λέσβου, πραγματοποιώντας ακόμα ένα εξαιρετικά επιτυχημένο “Roadshow” με τοπικούς κατασκευαστές και συνεργάτες. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Heliotrope Hotel στη Μυτιλήνη.

Ο Δ/ντής Πωλήσεων Ελλάδος της EUROPA, Χρήστος Λουκάς

Την εκκίνηση της εκδήλωσης σηματοδότησε με χαιρετισμό του προς τους κατασκευαστές ο Δ/ντής Πωλήσεων Ελλάδος, Χρήστος Λουκάς, ο οποίος περιληπτικά πληροφόρησε τους κατασκευαστές για τις στρατηγικές κινήσεις και πρωτοβουλίες που έχει αναπτύξει η EUROPA στην Ελληνική αγορά.

Ο Δ/ντής του τμήματος R & D, Παντελής Σφήκας

Οι κατασκευαστές που παρευρέθηκαν, ενημερώθηκαν για τα νέα προϊόντα της εταιρείας από τον Δ/ντή του τμήματος R & D, Παντελή Σφήκα, καθώς επίσης και για τις βελτιώσεις σε τυπολογίες και τεχνικές δυνατότητες και των παλαιότερων, δοκιμασμένων, συστημάτων. Επιπροσθέτως, ο κ. Σφήκας, εξήγησε αναλυτικά τις ενέργειες της εταιρείας για την πιστοποίηση των συστημάτων σε διεθνή κοινοποιημένα ινστιτούτα, αλλά και τους παράγοντες, οι οποίοι εξετάζονται. Σκοπός της παρουσίασης ήταν οι κατασκευαστές να μπορούν επαρκώς με τη σειρά τους να εξηγήσουν στον ιδιώτη τη σημασία του πιστοποιημένου αρχιτεκτονικού συστήματος αλουμινίου.

Ο Εμπορικός Δ/ντής της PROFIL ACCESSORIES, Νίκος Παπαβασιλείου, παρουσίασε τα νέα εξαρτήματα της EUROPA αρχιτεκτονικών και περιφερειακών συστημάτων και ιδιαίτερα εκείνα που φέρουν ειδική λογοτύπηση EUROPA. Παράλληλα τόνισε τη σημασία του «ΟΛΑ EUROPA» αναφορικά με τα εξαρτήματα, τα ρολά και τις σήτες, ώστε οι κατασκευαστές να προτείνουν στον ιδιώτη λύσεις υψηλής προστιθέμενης αξίας και ποιότητας. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έδειξαν οι κατασκευαστές αναφορικά με τον Περιμετρικό Μηχανισμό EUROPA αλλά και τον νέο κρυφό μεντεσέ, οι οποίοι βρισκόταν στον χώρο και σε αντίστοιχα δείγματα.

Ο προϊστάμενος του Τμήματος Έργων της EUROPA, Νίκος Μαργαρίτης

Στη συνέχεια, ο προϊστάμενος του Τμήματος Έργων της EUROPA, Νίκος Μαργαρίτης, περιέγραψε τις εργασίες του τμήματος και τη φιλοσοφία του, αναλύοντας τη στόχευση που δίνεται καθαρά στις ανάγκες του κατασκευαστή με σεβασμό στη δουλειά του και τις προσωπικές επαφές / πελάτες του. Ο κ. Μαργαρίτης επεσήμανε ιδιαίτερα ότι σκοπός του τμήματος είναι η ενίσχυση της σχέσεως του κατασκευαστή με τον πελάτη του στον βαθμό και το επίπεδο που ο ίδιος ο κατασκευαστής επιθυμεί, βλέποντας κάθε έργο ως ένα ανεξάρτητο και ιδιαίτερο project που ο κατασκευαστής καλείται να υλοποιήσει με την υποστήριξη της EUROPA και όχι το αντίστροφο.

Ο προϊστάμενος του τμήματος Marketing, Δημήτρης Κολυβάς

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο προϊστάμενος του τμήματος Marketing της EUROPA, Δημήτρης Κολυβάς, ανέλυσε την στρατηγική Marketing της εταιρείας, καθώς επίσης και την ιδιαίτερα δυναμική προβολή που έχει πραγματοποιήσει η δυναμική διέλαση το προηγούμενο εξάμηνο σε τηλεόραση και ραδιόφωνο, σε σταθμούς της Αθήνας και της επαρχίας. Η προβολή της EUROPA στο διαδίκτυο αποτέλεσε ακόμα μια θεματική. Τέλος, ανέφερε το ενισχυμένο πρόγραμμα ΕΚΕ που πραγματοποιεί η EUROPA τον τελευταίο χρόνο, με την ιδιαίτερη υποστήριξη της διοίκησης της εταιρίεας, μέρος του οποίου προγράμματος αποτελεί και η στήριξη του Χαμόγελου του Παιδιού και στη Μυτιλήνη. Πιο συγκεκριμένα η EUROPA σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Ελλήνων Κατασκευαστών Αλουμινίου (ΣΕΚΑ) έχει αναλάβει την αντικατάσταση των παλαιών κουφωμάτων του κτιρίου του Χαμόγελου στο Καγιάνι Ταξιαρχών Μυτιλήνης.

Ο Προϊστάμενος Διεύρυνσης Δικτύου της EUROPA, Ανέστης Τάρλας

Τέλος, ο Προϊστάμενος Διεύρυνσης Δικτύου, Ανέστης Τάρλας, ευχαρίστησε τους κατασκευαστές που παρευρέθηκαν και δεσμεύτηκε για μια ακόμα δυναμικότερη παρουσία της EUROPA στο νησί το επόμενο διάστημα.

Με το πέρας της εκδήλωσης ακολούθησε δείπνο, στο οποίο οι κατασκευαστές είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τα στελέχη της EUROPA, αλλά και να τους παραθέσουν τις απορίες τους και τους προβληματισμούς τους αναφορικά με την αγορά της περιοχής.

Η EUROPA συνολικά έχει αποφασίσει και εφαρμόζει μια στρατηγική στοχευμένη στις ανάγκες των κατασκευαστών. Στο πλαίσιο αυτό, πραγματοποιεί σειρά επισκέψεων κατά τακτά διαστήματα στην επαρχία, ενημερώνοντας τους κατασκευαστές, αλλά και στηρίζοντάς τους εμπράκτως στην καθημερινή τους δραστηριότητα, μέσω των εξαιρετικής ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών της, σε όλα τα επίπεδα.

x

Check Also

ΤΕΧΝΗ: Νέο σύστημα με τριπλή υάλωση για τις πόρτες ΜΑΧ 3

Η ΤΕΧΝΗ, συνεχίζοντας την υλοποίηση του προγράμματος ποιοτικής υπεροχής των πορτών της, προχώρησε σε αλλαγή ...

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.
Send this to a friend