ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΓΟΡΑΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ETEM: 5o Façade Conference, 16/11/2019 στη Σόφια της Βουλγαρίας

Με περηφάνια η καταξιωμένη διέλαση ανακοινώνει τη διοργάνωση στις 16 Νοέμβριου 2019 στη Σόφια, του 5ου διακεκριμένου ETEM Façade Conference, στο συνεδριακό χώρο του Sofia Event Center.

Το ETEM Façade Conference είναι ένα παγκόσμιο φόρουμ για τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις στις προσόψεις των κτιρίων που έχουν σχεδιαστεί για να ικανοποιούν και την πιο απαιτητικά δημιουργική αρχιτεκτονική.

Διεξάγεται κάθε δύο χρόνια με στόχο να παρουσιάσει τους κορυφαίους αρχιτέκτονες, με τις σύγχρονες ιδέες και τάσεις στην παγκόσμια αρχιτεκτονική, καθώς και τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις του κατασκευαστικού κλάδου.

Φέτος στη διοργάνωση συμμετέχουν οι παγκοσμίου φήμης αρχιτέκτονες: Pablo Zamorano του Heatherwick Studio, ο Steven Kennedy των Grimshaw Architects, ο Nicholaus Sundholm των Thorton Tomasseti, ο Georgi Petrov της SOM και o Miron Mutyaba των Zaha Hadid Architects.

Χορηγοί του συνεδρίου: Elval Color, Sisecam, Sherwin-Williams, Ursa

Χορηγοί επικοινωνίας: Detail

Με την υποστήριξη του: Αμερικανικού Συμβουλίου για τα Υψηλά Κτίρια και το Αστικό Περιβάλλον (CTBUH)

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.facadeconference.com.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.