ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EUROPA: Στην λίστα των “MOST ADMIRED ENTERPRISES IN GREECE”

Ο προϊστάμενος του Τμήματος Marketing της EUROPA, Δημήτρης Κολυβάς (αρ.) παραλαμβάνει το Certificate

Ένα ισχυρό μήνυμα αισιοδοξίας έστειλε η EUROPA PROFIL ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΑΒΕ ως βραβευθείσα εταιρεία στον καταξιωμένο θεσμό επιχειρηματικής αριστείας “Diamonds of the Greek Economy 2019” που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Grande Bretagne Hotel Athens.

Σε μια λαμπρή γιορτή επιχειρηματικότητας, η EUROPA επιλέχθηκε στην λίστα “THE MOST ADMIRED ENTERPRISES IN GREECE”, με την παραλαβή σχετικού Certificate, αναδεικνύοντας, έτσι, τις προοπτικές και τις δυνατότητες της εταιρείας στο σύγχρονο «επιχειρείν». Το Certificate παρέλαβε ο προϊστάμενος του Τμήματος Marketing της EUROPA, Δημήτρης Κολυβάς, παρουσία πάνω από 600 επιχειρηματιών και εκπροσώπων επιχειρήσεων, της πολιτικής ηγεσίας και εκπροσώπων των σημαντικότερων επιχειρηματικών φορέων της χώρας, όπως ο ΣΕΒ.

Οι βραβεύσεις στηρίχθηκαν σε αυστηρή αξιολόγηση 10.000 (εκ των σημαντικότερων βάσει κύκλου εργασιών) επιχειρήσεων, η οποία κατέληξε στην παρουσίαση των υγιέστερα αναπτυσσόμενων εταιρειών βάσει πέντε συγκεκριμένων οικονομικών δεικτών. Η όλη αξιολόγηση έγινε από το επιτελείο της New Times Publishing και τη διαδικτυακή τράπεζα πληροφοριών Νew Times List, η οποία ενημερώνεται καθημερινά και στην οποία εμπεριέχονται στοιχεία 20.000 εταιρειών.

H EUROPA με έμφαση στις νέες επενδύσεις, οι οποίες βρίσκονται σε εξέλιξη μέσα από πολλαπλά επενδυτικά σχέδια, με τη δομική ανανέωσή της, την αύξηση του αριθμού των εργαζομένων της και με στρατηγική έμφαση στην Εταιρική και Κοινωνική της Ευθύνη #EuropaCares, ανέδειξε τη σταθερότητα και ανάπτυξη που διέπει τη νέα εποχή που έχει χαράξει η νέα της Γεν. Δ/νση: «η ΕUROPA υπήρξε, αποτελεί και θα διατελέσει μία εκ των υγιέστερα αναπτυσσόμενων εταιρειών της Ελλάδας!».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.