ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

ALUMIL: Ενσωμάτωση παραθύρων με εξαιρετικές πιστοποιημένες επιδόσεις για το SMARTIA M7

Το SMARTIA M7 της ALUMIL αποτελεί μία εξαιρετική λύση για υαλοπετάσματα υψηλής αισθητικής με επιδόσεις που ξεχωρίζουν. Επιπλέον, η ευελιξία που προσφέρει σε επίπεδο σχεδιασμού με πληθώρα τυπολογιών και δυνατότητα δημιουργίας structural κατασκευών, επιτρέπει την κάλυψη κάθε ανάγκης, από το πιο απλό έως το πιο απαιτητικό έργο.

Σε ένα σύστημα υαλοπετάσματος πολλές φορές παρουσιάζεται η ανάγκη δημιουργίας ενσωματωμένων παραθύρων, ώστε να είναι δυνατός ο φυσικός εξαερισμός και δροσισμός των χώρων.

Οι προηγμένες λύσεις που παρέχει το SMARTIA M7 για προβαλλόμενα και κρυφά ανοιγοανακλινόμενα παράθυρα έχουν πλέον πιστοποιηθεί για τις πολύ υψηλές επιδόσεις τους σε ανεμοπερατότητα, υδατοστεγανότητα και αντοχή σε ανεμοπίεση από το διεθνώς αναγνωρισμένο ινστιτούτο ift Rosenheim.

Για την ALUMIL η μέγιστη ανταπόκριση στις απαιτήσεις των πελατών της, με προϊόντα που συνδυάζουν την αισθητική με τις υψηλές πιστοποιημένες επιδόσεις, αποτελεί πάντα πρώτη προτεραιότητα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.