ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EUROPA: Αποδεδειγμένα δίπλα στο ΜΑΤΙ, ένα χρόνο μετά την καταστροφή

Με μια αισιόδοξη ματιά, απάντησε η EUROPA στη μαύρη επέτειο ενός έτους, από την καταστροφική πυρκαγιά στο Μάτι της Αττικής. Στο πλαίσιο της διαχρονικά ενεργούς υποστήριξης του κοινωνικού συνόλου, το Δ.Σ. της εταιρείας, υπό την προσωπική μέριμνα της CEO, Άνους Τζιρακιάν και της υπεύθυνης Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (ΕΚΕ), Νένας Κεβροκιάν – Παλαντζιάν, άμεσα αποφάσισε τη στήριξη των πληγέντων της περιοχής.

Συγκεκριμένα, εγκρίθηκε έκτακτο σχετικό κονδύλι στον προϋπολογισμό της στρατηγικής ΕΚΕ #EuropaCares με ένα διπλό εγχείρημα. Αφενός τη στήριξη κοινωνικών φορέων της περιοχής, αφετέρου τη στήριξη πληγεισών κατοικιών της περιοχής. Κατά τον σχεδιασμό αντιμετωπίστηκαν αρχικές διαχειριστικές ανάγκες, μιας και αποτέλεσε στρατηγική επιλογή η επισκευή κατοικιών της περιοχής, κατόπιν θέσπισης αυστηρών κριτηρίων.

Με την πολύτιμη εθελοντική προσφορά του τοπικού εμπορικού συνεργάτη της EUROPA κ. Σιδέρη, οργανώθηκε ενημερωτικός και υποστηρικτικός σταθμός εξυπηρέτησης των αιτούντων. Έτσι δρομολογήθηκε η κατασκευή δύο κατοικιών και η παράδοση υλικών προς επισκευή σε τέσσερις επιπλέον περιπτώσεις. Επιπρόσθετα υπήρξε έγκριση και αναμονή εκπόνησης λόγω εκκρεμών κρατικών αδειών για επιπλέον πέντε κατοικίες, καθώς και αξιολόγηση περαιτέρω αιτημάτων.

Η EUROPA τηρεί απαρέγκλιτα τη νόμιμη οδό δωρεάς και εκτελεί το πλάνο δράσεων, διαφυλάσσοντας τους πληγέντες συνανθρώπους μας, με βάση τις αυστηρές πολεοδομικές και άλλες κρατικές διαδικασίες. Με έμφαση στον άνθρωπο, οι ενέργειες ανακούφισης των πληγέντων στοχεύουν στην άμεση προσωπική τους ωφέλεια, χωρίς την παρεμβολή άλλων διαδικασιών. Αξίζει εδώ να αναφερθεί, ότι η παροχή υλικών για την ανακαίνιση των κατοικιών έλαβε χώρα με γνώμονα τη μακρόπνοη ενίσχυση της εκάστοτε κατοικίας. Τα αρχιτεκτονικά συστήματα αφορούν αποκλειστικά θερμομονωτικά κουφώματα, για την ενεργειακή θωράκιση των επισκευασμένων κατοικιών.

Αποτελεί δέσμευση της δυναμικής διέλασης η συνέχιση του εγχειρήματος μέχρι την εκπόνηση και της τελευταίας κατοικίας που έχει εγκριθεί προς ένταξη στο πρόγραμμα ΕΚΕ #EuropaCares.

H EUROPA,αναγνωρίζοντας τη μακρόχρονη και πιστή στήριξη των πελατών της, αισθάνεται το χρέος να ανταποδώσει μέρος αυτής της εμπιστοσύνης στο κοινωνικό σύνολο, όποτε αυτό καθίσταται δυνατόν και στέκεται αρωγός στο πρόβλημα της πληγείσας περιοχής, παραγκωνίζοντας διαδικαστικά εμπόδια για τη στήριξη εξατομικευμένων αναγκών σε ένα μοναδικό για τα χρονικά εγχείρημα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.