VideosΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Το εντυπωσιακό βίντεο «Ποιοι είμαστε!» της NEOKEM

Ένα εντυπωσιακό ολιγόλεπτο βίντεο παρουσιάζει στον θεατή με τον καλύτερο τρόπο την κουλτούρα, τις δραστηριότητες και την ταυτότητα της δυναμικής ελληνικής εταιρείας παραγωγής χρωμάτων πούδρας NEOKEM.

Το βίντεο εστιάζει στην υψηλή αισθητική και τη μακροζωία των χρωμάτων της NEOKEM που πληρούν τις αυστηρότερες προδιαγραφές. Η ελληνική εταιρεία σημειωτέον είναι η μοναδική στη χώρα που παράγει εντός των τειχών υπερανθεκτικά χρώματα πούδρας, ειδικά σχεδιασμένα να αντέχουν στην ιδιαίτερα υψηλή ένταση της ακτινοβολίας στην Ελλάδα, από το 2006!

Στο εταιρικό βίντεο τονίζεται και το βάρος που δίνει η NEOKEM στην έρευνα και την ανάπτυξη, με υπερσύγχρονες υποδομές R&D που διαθέτουν τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα, καθώς επίσης και στον αυστηρότατο ποιοτικό έλεγχο.

Παράλληλα την εμφάνισή τους κάνουν οι εξαιρετικές και αναγνωρισμένες στην αγορά συλλογές Prisma και Ammos, με ένα νεανικό ζευγάρι να υποκύπτει στη γοητεία των υπερανθεκτικών σειρών Sahara και Mesogeios της συλλογής Prisma και να τις επιλέγει για το σπίτι του!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.