ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος του “Aluminium Magazine” με πλούσια θεματολογία

Κυκλοφόρησε το τεύχος Σεπτεμβρίου του “Aluminium Magazine”, με πλούσια ύλη, όπως κάθε φορά.

Στο συγκεκριμένο τεύχος θα βρούμε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τον Β’ Κύκλου του «Εξοικονομώ ΙΙ» συγκεντρωμένες σε ένα αναλυτικό άρθρο, καθώς και τις συμβουλές της ΠΟΒΑΣ προς τους κατασκευαστές στο πλαίσιο της έναρξης του προγράμματος.

Οι επαγγελματίες θα βρουν έναν ιδιαίτερα χρήσιμο οδηγό για το πρόγραμμα “Εξοικονόμηση κατ’ Οίκον ΙΙ” – Β κύκλος στο ειδικό ένθετο της EUROPA που ταχυδρομείται μαζί με το περιοδικό και περιλαμβάνει όλα τα σωστά βήματα υλοποίησης.

Επιπρόσθετα παρουσιάζονται τα τελευταία στοιχεία της Ελληνικής Ένωσης Αλουμινίου που δείχνουν ξεκάθαρα ότι η αγορά πλέον διανύει καλύτερες μέρες. Παράλληλα στο τεύχος Σεπτεμβρίου παρουσιάζονται όλες οι τελευταίες πληροφορίες για το πολυαναμενόμενο κλαδικό γεγονός, το 14ο Συνέδριο «Αλουμίνιο & Αρχιτεκτονικές Κατασκευές» που βρίσκεται στην τελική του ευθεία.

Ειδική μνεία αξίζει στο υαλοπέτασμα EW50 SP της ALUMINCO με την εξαιρετική ηχομόνωση που  έχει κλέψει την παράσταση στο μεγάλο έργο που έχει αναλάβει η καταξιωμένη διέλαση για την αναβάθμιση 7 ελληνικών αεροδρομίων!!

Πέραν αυτών οι αναγνώστες του περιοδικού θα βρουν εκτενή παρουσίαση εφαρμογών των ελληνικών συστημάτων στα μεγαλύτερα και πλέον απαιτητικά έργα τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Όπως πάντα το τεύχος συμπληρώνουν ειδήσεις από τις εταιρείες του κλάδου, τελευταίες προτάσεις σε καινοτόμα προϊόντα, τα νέα συστήματα αλουμινίου που έχουν κυκλοφορήσει, εταιρικές παρουσιάσεις κ.α.

Για να ξεφυλλίσετε ηλεκτρονικά το νέο τεύχος κάντε κλικ εδώ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.