ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΠΟΒΑΣ: Τρίτη διακρατική συνάντηση εργασίας στο πλαίσιο του έργου METVET

Πραγματοποιήθηκε η 3η διακρατική συνάντηση στο πλαίσιο του έργου Erasmus+ με τίτλο «Κοινό πρόγραμμα σπουδών για την ανώτερη ΕΕΚ στο χώρο των μεταλλικών κατασκευών» (Joint Higher VET Course in the Metal Sector – MET-VET).

Η συνάντηση έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ στην Αθήνα και συμμετείχαν όλοι οι εταίροι του έργου: ΠΟΒΑΣ, Σιβιτανίδειος Σχολή, ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ και TÜV Austria Hellas από την Ελλάδα, ENAIP NET από την Ιταλία, EVTA από το Βέλγιο, IFB από τη Γερμανία.

Επιπροσθέτως διεξήχθη workshop με βασικό στόχο να ενημερώσει τους συμμετέχοντες αναφορικά με τις δράσεις που αναπτύσσονται στο πλαίσιο του προγράμματος και παράλληλα να παρουσιάσει τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα του Έργου.

Στη συνάντηση συμμετείχαν φορείς και επιχειρήσεις του κλάδου, εκπαιδευτικοί που διδάσκουν σε οικεία γνωστικά πεδία, εμπειρογνώμονες του κλάδου, καθώς και οι εταίροι του προγράμματος από την Ελλάδα, την Ιταλία, τη Γερμανία και το Βέλγιο.

Η ΠΟΒΑΣ με την ενεργό συμμετοχή των επιστημονικών συμβούλων της Δρ. Στέλιου Λαμπρακόπουλου, Δρ. Νικόλαου Κεραμίδα και Δρ. Νικόλαου Βούρδα εστιάζει στην αναβάθμιση των υφιστάμενων προσόντων της ειδικότητας του κατασκευαστή αλουμινίου σιδήρου, συνοδευόμενης πάντα από ένα μηχανισμό διασφάλισης ποιότητας και πιστοποίησης.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του έργου στο www.metvet.eu, ενώ κάνοντας εγγραφή στο newsletter θα ενημερώνονται για όλες τις νέες εξελίξεις.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.