ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΓΟΡΑΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Sherwin-Williams: Χορηγός στο επερχόμενο 5ο ΕΤΕΜ Façade Conference

Στις 16 Νοεμβρίου διοργανώνεται στη Σόφια το 5ο διακεκριμένο ΕΤΕΜ Façade Conference, στον συνεδριακό χώρο του Sofia Event Center. Είναι ένα παγκόσμιο φόρουμ με θέμα τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις στις προσόψεις των κτιρίων που έχουν σχεδιαστεί για να ικανοποιούν και την πιο απαιτητική δημιουργική αρχιτεκτονική. Η Sherwin-Williams για δεύτερη συνεχή φορά θα βρίσκεται εκεί ως χορηγός και θα παρουσιάσει τις νέες χρωματικές τάσεις της επόμενης τετραετίας στις αρχιτεκτονικές εφαρμογές.

Το συνέδριο διεξάγεται κάθε δύο χρόνια, με στόχο να παρουσιάσει τους κορυφαίους αρχιτέκτονες με τις σύγχρονες ιδέες και τάσεις στην παγκόσμια αρχιτεκτονική, καθώς και τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις του κατασκευαστικού κλάδου. Φέτος στη διοργάνωση συμμετέχουν οι παγκοσμίου φήμης αρχιτέκτονες: Phillippe Fouché των SAOTA Architecture & Design, Miron Mutyaba των Zaha Hadid Architects, Pablo Zamorano του Heatherwick Studio, Steven Kennedy των Grimshaw Architects, Georgi Petrov της SOM, Daniel Bosia της Thornton Tomasetti, Angel Zahariev των A&A Architects και Rado Todorov της RT Consult.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.