ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΟΙΚΟΔΟΜΗ EXPO 2019: Επιβεβαιώθηκαν τα σημάδια ανάκαμψης του κατασκευαστικού κλάδου!

Η μεγάλη επιτυχία της επαγγελματικής έκθεσης του κλάδου της οικοδομής και των κατασκευών ΟΙΚΟΔΟΜΗ EXPO 2019, που διοργανώθηκε 18-20 Οκτωβρίου στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, επιβεβαίωσε τα σημάδια ανάκαμψης στην κατασκευαστική και οικοδομική δραστηριότητα.

Οι χιλιάδες επαγγελματίες του κατασκευαστικού κλάδου που επισκέφθηκαν την έκθεση, οι σημαντικές συμφωνίες που κλείστηκαν από τις συμμετέχουσες εταιρείες, καθώς και οι επιτυχείς συνεργασίες με αγοραστές του εξωτερικού στις B2B συναντήσεις, κατέδειξαν ότι η αγορά των κατασκευών βρίσκεται σε ανοδική τροχιά.

Τα θετικά αποτελέσματα για τις κορυφαίες επιχειρήσεις του κλάδου των κατασκευών από τη συμμετοχή τους στη έκθεση, κατέστησαν την έκθεση ως σημαντικό εμπορικό εργαλείο,

Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της ΟΙΚΟΔΟΜΗ EXPO 2019, εκθέτες και επισκέπτες ανανέωσαν το ραντεβού τους για την ΟΙΚΟΔΟΜΗ EXPO 2020, με τον πήχη να μπαίνει ακόμη πιο ψηλά.

Η ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας και η αναμενόμενη περαιτέρω βελτίωση του κλίματος στην αγορά των κατασκευών, αυξάνουν κατακόρυφα το ενδιαφέρον για τη επόμενη διοργάνωση της έκθεσης.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.