ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

EUROPA: Νέα λαβή υψηλής & πολυτελούς αισθητικής

Αναπτύσσοντας συνεχώς την προϊόντική της γκάμα, η EUROPA λανσάρει στην αγορά νέα σειρά λαβών στην κατηγορία Luxury με ονομασία EUROPA L Penthesilea που συνδυάζει την άψογη αισθητική, με την υψηλή λειτουργικότητα και την απαράμιλλη ποιότητα που συνοδεύει όλα τα προϊόντα EUROPA.

Οι ευθείες γραμμές σχεδιασμού προσφέρουν μια μίνιμαλ και ταυτόχρονα αυστηρή αισθητική πολυτέλειας, σύμφωνη με τις μοντέρνες τάσεις της αρχιτεκτονικής, που εκφράζονται τόσο στα ίδια τα κτίρια όσο και στα νέα συστήματα αλουμινίου. Η ειδική λογοτύπηση EUROPA που βρίσκεται στη βάση της λαβής, καθώς και το ειδικό τελείωμα προσφέρουν αισθητική μοναδικότητα και χαρακτήρα.

Η νέα λαβή EUROPA L Penthesilea προσφέρει εφαρμογή με απόλυτη αξιοπιστία σε διάφορους τύπους συστημάτων (καρέ 7×7). Παρέχεται σε δύο τύπους για διαφορετικά ανοίγματα.

Ο πρώτος τύπος με την ονομασία EUROPA L Penthesilea 21 είναι ημιβαρέως τύπου για κουφώματα μεσαίων και μεγάλων διαστάσεων και μήκος λαβής τα 21 εκ., ενώ ο δεύτερος τύπος  EUROPA L Penthesilea  17 είναι μικρού τύπου για πορτοπαράθυρα και μήκος λαβής τα 17 εκ. Μπορούν να τοποθετηθούν σε τυπολογίες ανακλινόμενων κουφωμάτων (ρύθμιση δύο θέσεων), ανασυρόμενων και συρόμενων-ανακλινόμενων.

Οι χρωματικές αποχρώσεις που διατίθενται είναι σε φυσική σατιναρισμένη (Natural Anodized) και μαύρη ανοδίωση (Black Anodized), καθώς και RAL άσπρης (9010) και μαύρης (9005) απόχρωσης για περισσότερες αισθητικές επιλογές.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.