ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Η “ALUMIL Academy” άνοιξε τις πύλες της με όραμα την κατασκευαστική αριστεία

H νέα Ακαδημία της ALUMIL με την ονομασία “ALUMIL Academy” άνοιξε τις πόρτες της στο κατασκευαστικό κοινό, με σκοπό να βοηθήσει τους συνεργάτες κατασκευαστές να προσφέρουν στους πελάτες τους αναβαθμισμένα προϊόντα και υπηρεσίες, δίνοντας τους ένα σημαντικό συγκριτικό πλεονέκτημα.

Το πρόγραμμα σπουδών της “ALUMIL Academy” διαμορφώθηκε με στόχο τη δια βίου εκπαίδευση πάνω στο σύνολο των προϊόντων της εταιρείας, είτε πρόκειται για νέα, είτε για υφιστάμενα προϊόντα. Επιπλέον, εξίσου σημαντικός στόχος της ακαδημίας είναι η γρήγορη και αποτελεσματική ενσωμάτωση των νέων συνεργατών στην οικογένεια της ALUMIL.

Για την εκπόνηση του προγράμματος σπουδών ακολουθήθηκε η διεθνώς αποδεκτή ακαδημαϊκή μέθοδος. Οι στόχοι των εκπαιδευτικών προγραμμάτων και κάθε θεματικής ενότητας ταξινομούνται σύμφωνα µε τις κυρίαρχες τάσεις της διεθνούς βιβλιογραφίας και πρακτικής, σε τρία επίπεδα: σε επίπεδο γνώσεων, σε επίπεδο ικανοτήτων, καθώς και σε επίπεδο στάσεων και συμπεριφορών.

Με βάση τα ανωτέρω, η “ALUMIL Academy” προσφέρει τεχνική εκπαίδευση σε όλα τα αρχιτεκτονικά συστήματα, με θεωρία και πρακτική, αλλά και με μία σειρά μαθησιακών ενοτήτων που συμπληρώνουν την τεχνική κατάρτιση της κατασκευής των συστημάτων, όπως τακάρισμα τζαμιού, τοποθέτηση κουφώματος, εισαγωγή στο αλουμίνιο, ποιοτικά προβλήματα και αντιμετώπιση τους, υαλοπίνακες, οργάνωση, παραγωγή, κοστολόγηση, «πράσινες» δεξιότητες και πολλά ακόμη.

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα διαρκούν από 4-80 ώρες και απευθύνονται σε όλους τους συνεργάτες κατασκευαστές της ALUMIL στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Κάθε πρόγραμμα έχει διαμορφωθεί με τρόπο τέτοιο ώστε να δίνεται η δυνατότητα στον εκπαιδευόμενο συμμετέχοντας ενεργά, να ανεβάσει το επίπεδο των γνώσεων του με βάση τις μαθησιακές ανάγκες του.

Μόνιμη επιδίωξη και κύρια προτεραιότητα της ALUMIL είναι να συμπορεύεται μαζί με τους συνεργάτες της σε μια κοινή ανάπτυξη με το ίδιο όραμα προς την κατάκτηση της κατασκευαστικής αριστείας.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.