ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος του “Aluminium Magazine” με πλούσια θεματολογία

Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος του “Aluminium Magazine”, με πλούσια ύλη, όπως κάθε φορά.

Στο συγκεκριμένο τεύχος θα βρούμε ρεπορτάζ από τα πεπραγμένα του άκρως επιτυχημένου 14ου Συνεδρίου «Αλουμίνιο & Αρχιτεκτονικές Κατασκευές» που έκλεισε τις πόρτες του, αφήνοντας άπαντες ευχαριστημένους και σοφότερους, με τις ποιοτικές ομιλίες, την άριστη οργάνωση και το μεγάλο εύρος θεμάτων και ζητημάτων που αναπτύχθηκαν.

Το θέμα εξωφύλλου αφορά στον κορυφαίο μηχανισμό ανάκλισης για ανοιγόμενα κουφώματα X-100 της DOMUS που διαθέτει απαράμιλλη αντοχή και εξαιρετική λειτουργικότητα.

Επίσης στο νέο τεύχος του “Aluminium Magazine” οι αναγνώστες μας θα βρουν πολυσέλιδο αφιέρωμα με τα πλέον οικονομικά θερμομονωτικά συστήματα που πληρούν τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά στο πρόγραμμα ενεργειακής αναβάθμισης «Εξοικονόμηση κατ’ Οίκον».

Το πρόβλημα της απώλειας γυαλάδας και απόχρωσης στα προφίλ εξαιτίας της έντονης ηλιακής ακτινοβολίας σε χώρες όπως η Ελλάδα, εξετάζει το αφιέρωμα του περιοδικού στα υπερανθεκτικά χρώματα πούδρας, όπου παρουσιάζονται όλες οι λύσεις της ελληνικής αγοράς.

Επιπρόσθετα, στο τρέχον τεύχος υπάρχει ειδικό ένθετο που αφορά στις ποιοτικές, υπερανθεκτικές λύσεις στα χρώματα πούδρας της εταιρείας ΝΕΟΚΕΜ.

Πέραν αυτών, οι αναγνώστες του περιοδικού θα βρουν εκτενή παρουσίαση εφαρμογών των ελληνικών συστημάτων στα μεγαλύτερα και πλέον απαιτητικά έργα τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Όπως πάντα το τεύχος συμπληρώνουν ειδήσεις από τις εταιρείες του κλάδου, τελευταίες προτάσεις σε καινοτόμα προϊόντα, τα νέα συστήματα αλουμινίου που έχουν κυκλοφορήσει, εταιρικές παρουσιάσεις κ.ά.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.