ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Συνάντηση του Άδωνη Γεωργιάδη με το προεδρείο της Ελληνικής Ένωσης Αλουμινίου

Στελέχη της Ελληνικής Ένωσης Αλουμινίου με επικεφαλής τον πρόεδρο της Ένωσης κ. Γ. Δουκίδη, συναντήθηκε χθες με τον Υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων Άδωνη Γεωργιάδη. Στο επίκεντρο της συζήτησης ήταν η διεύρυνση ζήτησης των ελληνικών προϊόντων από αλουμίνιο και η προώθηση των αναπτυξιακών προγραμμάτων του κλάδου. Προηγουμένως, έγινε μία πλήρη ενημέρωση του υπουργού για τις δυνατότητες και τη σημερινή θέση του κλάδου τόσο στην εσωτερική, όσο και στην ευρωπαϊκή αγορά.

Ο κ. Γεωργιάδης άκουσε με ενδιαφέρον τις απόψεις των ανθρώπων της Ε.Ε.Α. και έδειξε ότι έχει πλήρη γνώση των δυνατοτήτων και της δυναμικής του κλάδου.

Στην αντιπροσωπεία της Ε.Ε.Α., εκτός του κ. Δουκίδη, συμμετείχαν και οι Κων/νος Κατσαρός, Ασημίνα Τζίκα, Έλλη Γκανάκου και Δημήτρης Καράς.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.