Home » ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ » ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ » HOB DOORS: 25 χρόνια πρωτοπορία στη παραγωγή πορτών εισόδου και όχι μόνο!

HOB DOORS: 25 χρόνια πρωτοπορία στη παραγωγή πορτών εισόδου και όχι μόνο!

Το όνομα HOB DOORS σηματοδοτεί τον επαγγελματισμό, την υψηλή ποιότητα και τον ευέλικτο σχεδιασμό στις πόρτες εισόδου. Η εταιρία δραστηριοποιείται στον χώρο από το 1996, έχοντας ως βασικό υλικό το αλουμίνιο και εξειδίκευση στη σχεδίαση και εφαρμογή διαφόρων τύπων πορτών εισόδου, ασφαλείας και όχι μόνο.

Η πολυετής τεχνογνωσία της στην κατασκευή αλουμινίων και θυρών και η χρήση νέων υλικών, όπως το γυαλί και ο χάλυβας, συνδυάζονται με τις υψηλές παραγωγικές και τεχνολογικές της δυνατότητες, δημιουργώντας καινοτόμα προϊόντα υψηλής αντοχής και αισθητικής.

Η προσήλωση της εταιρίας στη συνεχή βελτίωση των παραγόμενων προϊόντων, καθώς και η συνεχής υποστήριξη από ομάδα αρχιτεκτόνων και τεχνητών, έχουν σαν αποτέλεσμα να πρωτοπορεί σήμερα στον σχεδιασμό και την παραγωγή των πιο εξελιγμένων θυρών της αγοράς, των HOB DOORS. Τα τελευταία χρόνια μάλιστα, η εταιρία έχει επιδείξει και σημαντική εξαγωγική δραστηριότητα!

Οι πόρτες HOB DOORS επιτυγχάνουν υψηλές επιδόσεις ως προς την μόνωση, την ασφάλεια και τη λειτουργικότητά τους. Εξοπλίζονται με τεχνολογία αιχμής και κατασκευάζονται σε ποικιλία σχεδίων και επενδύσεων.

Η HOB DOORS διευθύνεται από τον κ. Θεόδωρο Τσίγκο και οι παραγωγικές της εγκαταστάσεις βρίσκονται στη Χαλκίδα. Η εταιρία μεταξύ των άλλων, διαθέτει στους επαγγελματίες κατασκευαστές όλη τη σειρά πορτών κυρίας εισόδου, με την ποιότητα και τις προδιαγραφές κατασκευής της INTERNO. Μία επιλογή των πορτών αυτών παρουσιάζεται παρά κάτω.

HOB DOORS > SD115 PIVOT

Χάρη στον καινοτόμο σχεδιασμό της σειράς SD115 Pivot, ο οποίος επιτρέπει υπερδιαστασιολόγηση στις πόρτες εισόδου και προσδίδει κύρος και κομψότητα στην όψη του κτιρίου, ανοίγονται νέοι ορίζοντες στο σύγχρονο αρχιτεκτονικό σχεδιασμό κατοικιών και επαγγελματικών χώρων.

Η σειρά AXΟΝ της HOB DOORS σε συνδυασμό με το σύστημα SD115 Pivot, δημιουργούν ένα νέο αίσθημα διάχυσης του φωτός και διασύνδεσης του εξωτερικού και εσωτερικού περιβάλλοντος του χώρου, καθιστώντας το μοναδικό σε σχεδιασμό και καινοτομία, διατηρώντας παράλληλα την ομοεπιπεδότητα των επιφανειών.

Ο προηγμένος σχεδιασμός σε συνδυασμό με τον άρτιο τεχνολογικό εξοπλισμό του συστήματος, αποτελούν εχέγγυα για τη δημιουργία θυρών εισόδου αισθητικής υψηλού επιπέδου, με εξαιρετική ποιότητα και επιδόσεις ως προς την ασφάλεια, τη μόνωση και τη λειτουργικότητα.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

/ Πλάτος κάσας 115 χιλ.
/ Πλάτος φύλλου 115 χιλ.
/ Βάρος φύλλου έως 200 Κιλά
/ Θερμομόνωση: Πολυαμίδια πλάτους 34 χιλ., Kooltherm,
Αφρώδες μονωτικό υλικό

Επίπεδο θερμομόνωσης

/ Θερμοπερατότητα – EN ISO 10077-2

Ud = 0,73 W/m2K

* Για διαστάσεις 1,30 x 2,50 μ. και Up = 0,3 W/m2K

x

Check Also

Δασμούς έως και 48% σε κινεζικά προϊόντα αλουμινίου θα επιβάλει η Ε.Ε.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση θα επιβάλει δασμούς έως 48% σε εισαγωγές προϊόντων διέλασης αλουμινίου από την ...

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.
Send this to a friend