ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΕΝΚΑΣ Πειραιά: Εορταστική εκδήλωση Κοπής Πίτας στις 11 Φλεβάρη!

Η ξεχωριστή αυτή εκδήλωση θα διεξαχθεί την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 12:00 το μεσημέρι στον χώρο εκδηλώσεων «Χρυσό Ελάφι» και συγκεκριμένα στην αίθουσα δεξιώσεων “Cristines”, στο 20ό χλμ Λεωφ. Πάρνηθας.

Η εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΕΝΚΑΣ Πειραιά θα διεξαχθεί την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2024, ώρα 12:00 το μεσημέρι, σε συνεργασία με την Profilmedia, η οποία έχει αναλάβει την Οργανωτική Υποστήριξη. Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στον Χώρο εκδηλώσεων «Χρυσό Ελάφι», αίθουσα δεξιώσεων «Cristines», στο 20ό χλμ Λεωφ. Πάρνηθας.

Το «παρών» αναμένεται να δώσουν στελέχη της αγοράς, κατασκευαστές, μέλη, φίλοι και συνεργάτες, σε μία εκδήλωση με πλούσιο φαγητό, ποτά και φυσικά ζωντανή μουσική. Την εκδήλωση στηρίζουν διακεκριμένες εταιρείες του κλάδου αλουμινίου.

Διακεκριμένος Χορηγός: Europa

Mεγάλοι Xoρηγοί: Elvial, Power Lock, Tehni, Extraplastica – ExtraColor.

Χορηγοί: Alumil, Exalco, Alfa – Alousystems, Neokem, Belco, Team Roll, Thiral, Δούκας, Κοταρίδης, Μεταλουμίν, The LK Powder Coating, Πάγκαλος, Sherwin-Williams, Αθηναίος, Panidis, Somfy, Domus, Sentry.

Υποστηρικτές: Etem, Themelio, Rmv, Altom, Metal Skin, InScreen, Kiziridis, Cuatro, ilektrostatiki.gr.

Χορηγοί Επικοινωνίας: Profil Energy, profilnet.gr, Aluminium magazine, aluNET.gr, Ktisma+αλουμίνιο, aludata.gr, Themelio Software.

Οργάνωση – Υποστήριξη: PROFILMEDIA

email: g.gazepidis@profilmedia.gr

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.