ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EUROPA: Παρούσα στην έκθεση XENIA 2019!

Η EUROPA, για τρίτη συνεχή χρονιά συμμετέχει στην έκθεση XENIA 2019, που διεξάγεται στο Metropolitan EXPO από το Σάββατο 23/11 έως και τη Δευτέρα 25/11. Η έκθεση αναμένεται να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των ξενοδόχων και των επαγγελματιών του κλάδου φιλοξενίας, αποτελώντας το μεγαλύτερο εκθεσιακό γεγονός της χρονιάς. Το περίπτερο της EUROPA θα βρίσκεται στο Hall No2, Stand Νο D14-E16.

Το στήσιμο του περιπτέρου παραπέμπει σε χώρους ξενοδοχείων και θα προβάλει τα ανοιγόμενα συστήματα ανώτερης θερμομόνωσης EOS 60 Hybrid και EUROPA HybridA 40 HS (τυπολογία κρυφού φύλλου), το συρόμενο σύστημα ανώτερης θερμομόνωσης ESS 47 Hybrid σε τυπολογία φιλητού με δύο σταθερά πλαϊνά, το νέο σύστημα ESS 34 Hybrid (τυπολογία συρόμενο με σταθερό), το σύστημα EUROPA Pergola και το σύστημα γυάλινων κάγκελων EUROPA Glass Railings. Τέλος αναφορικά με τους εσωτερικούς χώρους ξενοδοχείων θα παρουσιαστεί το σύστημα ομοεπίπεδης πόρτας δωματίου EUROPA 8500 Thermo.

Στην έκθεση για πρώτη φορά θα παρουσιαστεί το σύστημα EOS 90 PH Hybrid. Το νέο σύστημα της EUROPA, έχει επιτύχει τους καλύτερους συντελεστές στα τεστ δοκιμών του Passive House Institute, καταλαμβάνοντας, σύμφωνα με την εταιρεία, την πρώτη θέση διεθνώς, ξεπερνώντας όλα τα αντίστοιχα συστήματα, σηματοδοτώντας την εκκίνηση μιας νέας εποχής στα παθητικά κτίρια, συμβάλλοντας στον μέγιστο βαθμό στην εξοικονόμηση ενέργειας και στην προστασία του περιβάλλοντος.

Η ομάδα της EUROPA θα είναι εκεί για να ενημερώσει κάθε ενδιαφερόμενο αναφορικά με τις λεπτομέρειες των συστημάτων, τις υπηρεσίες και τα ποιοτικά δεδομένα της EUROPA. Οι μηχανικοί του τμήματος Έργων θα μπορέσουν να συνδέσουν οποιοδήποτε έργο με τα συστήματα της εταιρείας, προτείνοντας λύσεις που θα καλύπτουν τις πολυποίκιλες ανάγκες κάθε νέας, αλλά και παλαιότερης, μονάδας.

Η είσοδος στην έκθεση γίνεται με επίδειξη της ειδικής πρόσκλησης στην είσοδο ή κατόπιν εγγραφής με επίδειξη επαγγελματικής κάρτας.

Υπάρχει διαθέσιμος περιορισμένος αριθμός προσκλήσεων από την EUROPA. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν αίτημα στο info@profil.gr όπου θα αναγράφεται το e-mail που επιθυμούν να λάβουν την ηλεκτρονική πρόσκληση ή επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 22.624.40.000. Κάθε πρόσκληση αφορά δύο άτομα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.