ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΠΟΒΑΣ: Εκδόθηκε το Τεχνικό Εγχειρίδιο Εγκατάστασης Κουφωμάτων

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Βιοτεχνών Κατασκευαστών Αλουμινίου & Σιδήρου (ΠΟΒΑΣ) ανακοίνωσε την ολοκλήρωση και την κυκλοφορία της 1ης έκδοσης του Τεχνικού Εγχειριδίου Εγκατάστασης Κουφωμάτων. Το Τεχνικό Εγχειρίδιο είναι το αποτέλεσμα μίας πολύμηνης προσπάθειας της ΠΟΒΑΣ, η οποία υλοποιήθηκε με τη συνεργασία της Ελληνικής Ένωσης Αλουμινίου (ΕΕΑ).

Η σύνταξη και η επιμέλεια του Τεχνικού Εγχειριδίου έγινε από τους επιστημονικούς συμβούλους της ΠΟΒΑΣ Νικόλαο Κεραμίδα και Στυλιανό Λαμπρακόπουλο.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία θέλει να ευχαριστήσει τους συναδέλφους κατασκευαστές, καθώς και τα στελέχη των βιομηχανιών μελών της ΕΕΑ, που συμμετείχαν στην Ομάδα Εργασίας και συνέβαλλαν στο έργο σύνταξης του παρόντος Τεχνικού Εγχειριδίου. Επιπροσθέτως θέλει να ευχαριστήσει το ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ για τη διάθεση των χώρων συνεδρίασης της Ομάδας Εργασίας και τη βοήθεια που παρείχε στο συγκεκριμένο εγχείρημα.

Το Τεχνικό Εγχειρίδιο απευθύνεται σε όλους τους εμπλεκόμενους με την εγκατάσταση των κουφωμάτων στα κτήρια. Βασικός σκοπός είναι να δοθούν κατευθυντήριες γραμμές και ορθές πρακτικές για την εγκατάσταση των κουφωμάτων. Αυτό θα έχει πολλαπλά οφέλη τόσο για τον κλάδο όσο και για τον τελικό καταναλωτή, ο οποίος θα απολαμβάνει ένα άρτιο και λειτουργικό κούφωμα.

Πιστεύουμε ότι το Τεχνικό Εγχειρίδιο θα αποτελέσει ένα πολύτιμο εργαλείο για τον κάθε επαγγελματία του κλάδου και θα βοηθήσει στη μείωση των φαινομένων εσφαλμένης εγκατάστασης κουφωμάτων.

Με στόχο την ανάδειξη της ποιότητας και της λειτουργικότητας των κουφωμάτων που εγκαθίστανται στην Ελλάδα, η ΠΟΒΑΣ σε συνεργασία με τα σωματεία / ενώσεις κατασκευαστών που είναι μέλη της, δεσμεύεται ότι θα στηρίξει την αποτελεσματική εφαρμογή του Τεχνικού Εγχειριδίου και θα ξεκινήσει ενημερώσεις και εκπαιδεύσεις σε όλη την Ελλάδα το προσεχές διάστημα. Σκοπός μας είναι να υπάρξει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη διάχυση και ενημέρωση των εμπλεκομένων.

Κατεβάστε το Τεχνικό Εγχειρίδιο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.