ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

ELVAL COLOUR: Αισθητική & ασφάλεια για το αμαξοστάσιο του Μετρό Θεσσαλονίκης

Ολοκληρώθηκε το αμαξοστάσιο του Μετρό Θεσσαλονίκης, αποκαλύπτοντας ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα μοντέρνου σχεδιασμού και χρωμάτων. Στο κτίριο έχουν εφαρμοστεί υλικά και συστήματα με τα υψηλότερα στάνταρντ προδιαγραφών.

Στην επένδυση του κτιρίου, 6.000 τ.μ., τοποθετήθηκαν σύνθετα πάνελ αλουμινίου με άκαυστο πυρήνα, etalbond® A2 της ELVAL COLOUR. Τα χρώματα που επιλέχθηκαν, Rain Blue και Silver Smoke, σε συνδυασμό με την τοποθεσία του έργου και τον φυσικό φωτισμό, αναδεικνύουν τον σχεδιασμό αυτού του εμβληματικού κτιρίου.

Το etalbond® A2 είναι προϊόν κατάλληλο για επενδύσεις και εσωτερική κάλυψη κτιρίων δημόσιας χρήσης και μεγάλης επισκεψιμότητας λόγω του άκαυστου πυρήνα του, διότι δεν επιτρέπει την εξάπλωση της φωτιάς σε περίπτωση πυρκαγιάς. Η πυραντοχή του etalbond® A2 αποδεικνύεται από συνδυαστικές δοκιμές πυραντίδρασης υλικού, κατά την Ευρωπαϊκή οδηγία EN13501-1 και συστήματος κατά την Αμερικάνικη οδηγία NFPA285.

Στην οροφή του κτιρίου έχουν τοποθετηθεί βαμμένα φύλλα αλουμινίου orofe® της ELVAL COLOUR. Τα συστήματα βαφής του αλουμινίου που εφαρμόζει η εταιρεία είναι εξατομικευμένα και πιστοποιημένα από διεθνείς προμηθευτές χρωμάτων, καλύπτονται με διεθνείς εγγυήσεις και είναι φιλικά προς το περιβάλλον.

Τα βαμμένα φύλλα αλουμινίου orofe®, για εφαρμογές στέγης, προσφέρουν στους αρχιτέκτονες, τους κατασκευαστές και τους σχεδιαστές μια ευέλικτη, ανθεκτική και αισθητικά εξαιρετική λύση για οποιοδήποτε τύπο κτιρίου.

Η ELVAL COLOUR, με πάνω από 40 χρόνια εμπειρία, στη βαφή αλουμινίου και στην παραγωγή προϊόντων για το κέλυφος του κτιρίου, καθώς και με διεθνή δραστηριότητά σε πάνω από 70 χώρες, εξασφαλίζει ένα υψηλής ποιότητας αποτέλεσμα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.