ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

OXAL: Έπαινος για την προσφορά της στο πλαίσιο των βραβείων Alumini

Ο Γεν. Δ/ντης της OXAL, Γιώργος Παπανικολάου (δεξιά) παρέλαβε το βραβείο από τον Παναγιώτη Σάρδη της εταιρείας Μακεδονική Πανίδης

Η εταιρεία OXAL είναι αποκλειστικά προσανατολισμένη στην ανοδίωση αλουμινίου. Δραστηριοποιείται στον κλάδο για περισσότερες από τρεις δεκαετίες και διαθέτει μεγάλη τεχνογνωσία στο αντικείμενο.

Στο πλαίσιο του 14ου Συνεδρίου «Αλουμινίου & Αρχιτεκτονικές Κατασκευές» και ειδικότερα των βραβείων  Alumini, η OXAL έλαβε ειδικό έπαινο. Η δυναμική και τεχνολογικά προηγμένη εταιρεία στο χώρο της ανοδίωσης βραβεύτηκε για την προσφορά της στα βραβεία αλλά και γενικότερα στο χώρο του αλουμινίου, τον οποίο στηρίζει με συνέπεια και απαράμιλλο επαγγελματισμό.

Το βραβείο Alumini παρέλαβε ο Γενικός Διευθυντής της OXAL, Γιώργος Παπανικολάου από τον Παναγιώτη Σάρδη της εταιρείας Μακεδονική Πανίδης.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.