ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ALUMIL: 2η Ημέρα Καριέρας

Μία επιτυχημένη διοργάνωση, ανοιχτή σε όλους που συγκέντρωσε ανθρώπους ανεξαρτήτως φύλου, ηλικίας, εθνικότητας, ειδικότητας και εμπειρίας.

Με την πολύτιμη αρωγή του Δήμου Κιλκίς πραγματοποιήθηκε η 2η Ημέρα Καριέρας της ALUMIL, μία ανοιχτή και επιτυχημένη διοργάνωση που εκπλήρωσε τον βασικό στόχο της: να συγκεντρώσει στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου ανθρώπους ανεξαρτήτως φύλου, ηλικίας, εθνικότητας, ειδικότητας και εμπειρίας, παρουσιάζοντας σε όλες και όλους τις ευκαιρίες καριέρας και τις προοπτικές που προσφέρει η ALUMIL.

Οι ενδιαφερόμενοι, κάτοικοι του Κιλκίς και άλλων πόλεων, πρόσφυγες από την Ουκρανία αλλά και εκπαιδευόμενοι του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας της περιοχής, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τους εκπροσώπους της εταιρείας από τη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού και να συζητήσουν μαζί τους, τόσο για τις ανοιχτές θέσεις εργασίας όσο και για θέσεις που ταιριάζουν στο προφίλ τους.

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν και τοπικές συλλογικότητες κοινωνικής δράσης, διερευνώντας τις δυνατότητες συνεργασίας με την ALUMIL. Η παρουσία τους ήταν ιδιαίτερα σημαντική, καθώς μία από τις άμεσες προτεραιότητες της εταιρείας είναι η σύμπραξη με τοπικούς φορείς μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα για την υλοποίηση δράσεων στο πλαίσιο της στρατηγικής εταιρικής υπευθυνότητάς της.

Για την ALUMIL, η 2η Ημέρα Καριέρας δεν ήταν μόνο μια επιτυχημένη εκδήλωση προσέλκυσης ανθρώπινου δυναμικού, αλλά και μια μοναδική ευκαιρία ουσιαστικής επικοινωνίας και επαφής με την τοπική κοινότητα. Την κοινότητα στην οποία χτυπάει η καρδιά της παραγωγικής δραστηριότητας της εταιρείας και στην οποία ζει και εργάζεται πάνω από το 70% των εργαζομένων της στην Ελλάδα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.