ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ALUMIL: Παρουσίασε ολοκληρωμένες λύσεις για τουριστικές μονάδες στην XENIA

Η έκθεση XENIA, η μεγαλύτερη έκθεση της Ν.Α. Ευρώπης στον ξενοδοχειακό τομέα, συγκέντρωσε περισσότερους από 32.000 επισκέπτες, κυρίως επαγγελματίες προερχόμενους από τον τουριστικό κλάδο, αλλά και πολλούς αρχιτέκτονες με ενδιαφέρον για εφαρμογές σε ξενοδοχεία.

Η ALUMIL, ως ηγέτιδα εταιρεία στον κλάδο των αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου, ξεχώρισε μέσα από ένα υπερπλήρες προϊοντικό χαρτοφυλάκιο, το οποίο καλύπτει κάθε ανάγκη, είτε πρόκειται για ξενοδοχειακές μονάδες, είτε για μονάδες εστίασης και οποιαδήποτε άλλη τουριστική μονάδα.

Μέσα από τη διεθνή εμπειρία της σε πάνω από 60 χώρες και δίνοντας πάντα έμφαση στην καινοτομία, η καταξιωμένη διέλαση παρουσίασε πρωτοπόρες λύσεις που εξέπληξαν τους επισκέπτες της έκθεσης.

Η τάση της αρχιτεκτονικής για minimal design, διατηρώντας στο μέγιστο τις επιδόσεις σε θερμομόνωση, υδατοστεγανότητα και ανεμοπερατότητα, εκφράστηκε πλήρως από τα δυο προηγμένα συρόμενα συστήματα της εταιρείας SMARTIA M630 PHOS και SMARTIA S560.

Το SMARTIAM630 PHOS αποτελεί το νέο minimal συρόμενο σύστημα της ALUMIL που ενσωματώνει εξαιρετικό σχεδιασμό και διεθνώς κατοχυρωμένες ευρεσιτεχνίες. Το SMARTIA S560 αποτελεί ένα από τα πιο επιτυχημένα ανασυρόμενα συστήματα της εταιρείας και πρόσφατα αναβαθμίστηκε με νέες καινοτόμες λύσεις, όπως δυνατότητα για κατασκευή απλού συρόμενου, επιλογή για στενό γάντζο, επιλογή για χαμηλό οδηγό και σήτες ειδικές για γωνιακές κατασκευές.

Φυσικά, η νέα ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων της ALUMIL για λύσεις σε εξωτερικούς χώρους δεν έμεινε απαρατήρητη. Οι εξαιρετικές βιοκλιματικές πέργκολες SMARTIA PG160P Santorini και SMARTIA PG120P Mykonos «έκλεψαν» τα βλέμματα όλων των παρευρισκόμενων χάρη στον εκλεπτυσμένο σχεδιασμό και τη στιβαρότητά τους, συνδυάζοντας ιδανικά υψηλή τεχνολογία με αυτοματισμούς και επιδόσεις. Παράλληλα, τα νέα προηγμένα συστήματα περιφράξεων με δυνατότητα εφαρμογής περσίδων αλουμινίου ή περσίδων από συνθετικό ξύλο WOODEE ενθουσίασαν τους επισκέπτες, καθώς απαιτούν μηδενική συντήρηση και παράλληλα παρέχουν πολύ υψηλή αισθητική στον περιβάλλοντα χώρο.

Τέλος, επιδιώκοντας την ανάδειξη του φυσικού, γήινου στοιχείου και τη «ζεστασιά» του ξύλου, η ALUMIL παρουσίασε το WOODALUX, ένα νέο καινοτόμο υλικό μοναδικό για τα ελληνικά και διεθνή δεδομένα. Οι υψηλές μηχανικές αντοχές του αλουμινίου περιβάλλονται εξωτερικά από συνθετικό ξύλο υψηλής ποιότητας, διασφαλίζοντας αισθητική φυσικού ξύλου, γεγονός που ενθουσίασε τους επισκέπτες της έκθεσης. Το WOODALUX προσφέρεται για πληθώρα εφαρμογών, όπως επενδύσεις κτιρίων, προσόψεις σκίασης, περσίδες για πέργκολες, περιφράξεις και πολλά ακόμη.

Η ευρύτητα των ποιοτικών λύσεων που προσφέρει η ALUMIL διευκολύνει την ολοκλήρωση ενός ξενοδοχειακού έργου μέσα από την κάλυψη πολλαπλών αναγκών, αξιόπιστα και αποτελεσματικά. Η υψηλή τεχνολογία, η στιβαρότητα, η αντοχή και η ελάχιστη απαιτούμενη συντήρηση, καθιστούν τις λύσεις της ALUMIL κορυφαία επιλογή, προσφέροντας εξαιρετικές λύσεις για ξενοδοχεία και τουριστικές μονάδες εν γένει.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.