ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ALFA: Εντυπωσίασε στην έκθεση XENIA με τις νέες, πρωτοποριακές λύσεις της για ξενοδοχεία!

Εντυπωσιακή  ήταν η παρουσία της ALFA στην έκθεση XENIA που πραγματοποιήθηκε στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, με τη συμμετοχή κορυφαίων εταιρειών από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Τα συστήματα και οι λύσεις της ALFA που παρουσιάστηκαν κέρδισαν από την πρώτη στιγμή τον θαυμασμό και το ενδιαφέρον όλων των επισκεπτών και ξεχώρισαν χάρη στην ποιότητα της κατασκευής τους και την άψογη αισθητική τους, αποσπώντας πολύ θετικά σχόλια.

Η ALFA ως εταιρεία με πρωταγωνιστικό ρόλο στον κλάδο της δόμησης, με καινοτόμα προϊόντα στην κατασκευή αλλά και την ανακαίνιση, παρουσίασε μοντέρνες λύσεις που αφορούν στον ξενοδόχο και κάθε επαγγελματία. Πιο αναλυτικά στους επισκέπτες παρουσιάστηκαν:

  • Τα νέα minimal συστήματα ALFA PANORAMA

Πρόκειται για ενεργειακά συστήματα, που προσφέρουν μοντέρνες λύσεις για περισσότερο φως και θέα σε συρόμενες αλλά και ανοιγόμενες κατασκευές, με κρυφό φύλλο.

Παρουσιάστηκε το νέο σύστημα T730 PANORAMA που αποτελεί την minimal έκδοση θερμομονωτικού ανοιγόμενου, με τυπολογία κρυφού φύλλου, καθώς και η σειρά T380 HOTELIA, η οποία είναι αδιαμφισβήτητα ιδανική αρχιτεκτονική λύση για ξενοδοχειακές εφαρμογές συρόμενων, καθώς είναι ένα θερμομονωτικό ανασυρόμενο σύστημα με minimal επαλληλία και σταθερό.

  • Οι νέες συνεπίπεδες πόρτες αλουμινίου, σε μια μεγάλη ποικιλία, μοντέρνων και minimal σχεδίων και επιλογών, καλύπτοντας έτσι κάθε αρχιτεκτονική και κατασκευαστική ανάγκη.

Η Α60 HOTELIA είναι η οικονομική λύση για πόρτες κυρίας εισόδου με υψηλή θερμομονωτική απόδοση και ασφάλεια για κάθε αρχιτεκτονική εφαρμογή.

Η Α70 LUXURY είναι συνεπίπεδη πόρτα βαρέως τύπου που δέχεται κλειδαριά 3 και 5 σημείων, προσφέροντας μεγαλύτερη ασφάλεια, ενώ επίσης εξασφαλίζει και υψηλή θερμική απόδοση.

Η Α90 PREMIUM SAFETY αποτελεί την ιδανική λύση για συνεπίπεδες πόρτες ασφαλείας κυρίας εισόδου, με ιδιαίτερη έμφαση στην ασφάλεια καθώς διαθέτει 15 σημεία κλειδώματος, την αισθητική και την υψηλή θερμομονωτική απόδοση.

  • Η νέα βιοκλιματική πέργκολα αλουμινίου ALFA, με κινητές περσίδες που αποτελεί ένα σύγχρονο, ποιοτικό και λειτουργικό προϊόν σε αρμονία με τις μοντέρνες αρχιτεκτονικές τάσεις.
  • Η νέα πέργκολα αλουμινίου με σταθερές περσίδες που είναι η οικονομική πρόταση της ALFA και συνδυάζει μοναδική αισθητική, αντοχή στο χρόνο και λειτουργικότητα. Εξαιρετικά εύκολη στη συναρμολόγηση, με δυνατότητα τοποθέτησης των περσίδων σκίασης και προς τις 2 κατευθύνσεις.
  • Σειρά επιλογών με κάγκελα αλουμινίου για μπαλκόνια και αυλόγυρους.
Από αριστερά, Αλέξης Λίτινας, Μανώλης Λίτινας και ο Μανώλης Χριστονάκης έμπορος αλουμινίου.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.