ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

IDECO: Παρουσίασε τις κορυφαίες αντικωνωπικές λύσεις της στην έκθεση XENIA

Άκρως εντυπωσιακή ήταν η συμμετοχή της IDECO στην έκθεση XENIA 2019 που φιλοξένησε επαγγελματίες από τον κλάδο των ξενοδοχείων και γενικότερα των τουριστικών καταλυμάτων.

Οι επισκέπτες της έκθεσης είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τις προηγμένες λύσεις στον χώρο των αντικωνωπικών συστημάτων της δυναμικής εταιρείας με έδρα τη Βόρεια Ελλάδα.

Στο Hall2, Stand A37 / B38, η IDECO παρουσίασε ότι πιο σύγχρονο στον χώρο της σήτας, κλέβοντας την παράσταση, με τα λειτουργικά, καλαίσθητα και ποιοτικά προϊόντα της που καλύπτουν ένα μεγάλο φάσμα αναγκών και απαιτήσεων.

Δοκιμασμένες λύσεις στην αγορά όπως η σήτα ROYAL 32 που δίνει οριστική λύση στο πρόβλημα κοπής των κορδονιών, η σήτα με ίσιο πανί TITANIUM κ.ά προκάλεσαν το θετικό ενδιαφέρον του κοινού με την καινοτομία τους και την απαράμιλλη ποιότητά τους.

Αναλυτικά παρουσιάστηκαν τα παρακάτω συστήματα:

  • ROYAL Κεντρική Δίφυλλη, 6×3 μ. (ιδανική για μεγάλα ανοίγματα) πλισαρισμένο πανί
  • ROYAL Αμφίπλευρη Plus (2×3 μ.) πλισαρισμένο πανί
  • Νέα TITANIUM 1,5×3 μ. (σήτα με ίσιο πανί, ερπύστρια κάτω)
  • Νέα Ηλεκτρική Κάθετη Σήτα 1,6×3 μ.
  • EL GRECO σήτα με ερπύστρια κάτω και σχοινάκι πάνω πλισαρισμένο πανί , 2×2,5 μ.
  • PIETTA 22 με πλευρικό σκονάκι 1,6×3 μ.

Επίσης παρουσιάστηκε μηχάνημα ελέγχου ποιότητας σήτας που προκάλεσε το ενδιαφέρον των επισκεπτών στο stand της εταιρείας. Το μηχάνημα ανοιγόκλεινε τη σήτα και κάθε φορά ολοκλήρωνε έναν κύκλο. Η σήτα που τοποθετήθηκε για έλεγχο ποιότητας ήταν η ROYAL μονόφυλλη (με συρματόσχοινο) 1,6×3 μ.

Μετά από έλεγχο στις εγκαταστάσεις της εταιρείας διαπιστώθηκε ότι η συγκεκριμένη σήτα πραγματοποιεί κύκλο 480.00. Με άλλα λόγια στο κάπως ακραίο σενάριο στο οποίο ανοιγοκλείνουμε τη σήτα ROYAL 30 φορές την ημέρα, δηλαδή 10.800 φορές το χρόνο, θα αντέξει για 44 χρόνια!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.