ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ETEM: Υποστηρικτής της εκδήλωσης για τον καταξιωμένο αρχιτέκτονα Αλέξανδρο Τομπάζη

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Αρχιτεκτονικής (ΕΙΑ) σε συνεργασία με το ekmagazine διοργανώνουν εκδήλωση για το έργο του Αλέξανδρου Τομπάζη.

Η ΕΤΕΜ στηρίζει έμπρακτα την προσπάθεια ανάδειξης της αρχιτεκτονικής κουλτούρας της χώρας μας, και συμμετέχει ενεργά στην επιτυχία τέτοιου είδους πρωτοβουλιών.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019 στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος στην αίθουσα Φάρος.

Διακεκριμένοι αρχιτέκτονες ομιλητές θα πλαισιώσουν την εκδήλωση αφιερωμένη στο έργο του πρωτοπόρου αρχιτέκτονα Αλέξανδρου Τομπάζη, ενός από τους σημαντικότερους Έλληνες αρχιτέκτονες της γενιάς του, με πλήθος αξιόλογων έργων σε όλες τις κατηγορίες και κλίμακες αρχιτεκτονικού σχεδιασμού, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Ομιλητές

  • Σταύρος Γυφτόπουλος, Αρχιτέκτονας, Αναπληρωτής Καθηγητής ΕΜΠ
  • Νικόλας Τομπάζης, Μηχανολόγος Μηχανικός στην Formula 1
  • Χάρρυ Μπουγαδέλης, Αρχιτέκτονας, AETER ARCHITECTS
  • Παναγιώτης Τουρνικιώτης, Αρχιτέκτονας, Καθηγητής ΕΜΠ
  • Ματθαίος Σανταμούρης, Καθηγητής, Τμήμα Φυσικής Πανεπιστήμιο Αθηνών
  • Έλενα Σταυροπούλου, Αρχιτέκτονας Stavropoulou Architects
  • Αριάδνη Βοζάνη, Αρχιτέκτονας, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια ΕΜΠ, Δ/ντρια Σύνταξης του περιοδικού ek
  • Γιάννης Ρωμάνος, Αρχιτέκτονας, Δ/νων Σύμβουλος Γραφείου Μελετών Αλέξανδρου Ν. Τομπάζη

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.