ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

ELVAL COLOUR: Το etalbond® A2 «ντύνει με ασφάλεια» τα νέα περιφερειακά αεροδρόμια της Ελλάδας

Στην ανακαίνιση, επέκταση και αναβάθμιση των περιφερειακών αεροδρομίων της χώρας επιλέχθηκε η τοποθέτηση σύνθετων πάνελ αλουμινίου αποκλειστικά με άκαυστο πυρήνα. Λόγω της μεγάλης επισκεψιμότητας στα κτίρια αυτά, κρίθηκε αναγκαία η χρήση του etalbond® A2, ενός καινοτόμου και βιώσιμου υλικού.

To etalbond® A2 συμμορφώνεται με τα υψηλότερα πρότυπα και τις αυστηρότερες οδηγίες στον κόσμο σχετικά με την πυρασφάλεια. Η πυραντοχή του αποδεικνύεται από συνδυαστικές δοκιμές πυραντίδρασης υλικού, κατά την Ευρωπαϊκή οδηγία EN13501-1 και συστήματος κατά την Αμερικάνικη οδηγία NFPA285. Επιπλέον πληροί τις πιο πρόσφατες τεχνικές απαιτήσεις στους τομείς της αειφορίας και της ενεργειακής απόδοσης.

Μαζί με τη μέγιστη πυραντοχή, το etalbond® A2, είναι το μοναδικό υλικό της κατηγορίας, που είναι ελαφρύ, απόλυτα επίπεδο, εύκολα διαμορφώσιμο και μπορεί να καμπυλωθεί εύκολα λόγω του μοναδικού και ιδιαίτερου τρόπου παραγωγής του πυρήνα του. Επίσης είναι διαθέσιμο σε μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, υφών και σε αποχρώσεις κατά παραγγελία. Με αυτά τα χαρακτηριστικά τα σύνθετα πάνελ αλουμινίου etalbond® A2 της ELVAL COLOUR δίνουν στον αρχιτέκτονα και σχεδιαστή απεριόριστες επιλογές στο σχεδιασμό των προσόψεων και των επενδύσεων στα κτίρια, υλοποιώντας το αρχιτεκτονικό όραμα.

Η ELVAL COLOUR για τις ανάγκες επένδυσης των κτιρίων στα αεροδρόμια της Κέρκυρας, της Κεφαλονιάς, της Ζακύνθου, της Μυτιλήνης, της Σκιάθου, της Σάμου, καθώς επίσης και στο Άκτιο, στη Θεσσαλονίκη και στην Κω, προχώρησε στην παραγωγή standard αλλά και custom χρωμάτων από τις παλέτες RAL και NCS. Χρησιμοποιείται υγρή βαφή αλουμινίου από διεθνείς και πιστοποιημένους προμηθευτές, με προδιαγραφές κατάλληλες για τοποθέτηση σε κτίρια κοντά στη θάλασσα.

Η εταιρεία διαθέτει ευρεία τεχνική γνώση στην εφαρμογή βαφικών συστημάτων. Τα βαφικά συστήματα μπορούν να σχεδιαστούν ώστε να ταιριάζουν με το πιο απαιτητικό αρχιτεκτονικό όραμα και να συμμορφώνονται με τα αυστηρότερα κριτήρια. Η επιλογή του σωστού βαφικού συστήματος που θα χρησιμοποιηθεί στο κέλυφος ενός κτιρίου είναι σημαντική για την ανθεκτικότητα, για τη λειτουργικότητα και την αισθητική.

Η εμπειρία της ELVAL COLOUR από το 1977 στη βαφή αλουμινίου, καθώς και η διεθνής δραστηριότητά της σε πάνω από 70 χώρες με αντίστοιχα έργα του εξωτερικού, της δίνει το πλεονέκτημα να έχει τον πλήρη έλεγχο του τελικού προϊόντος, εξασφαλίζοντας έτσι υψηλή ποιότητα. Μ’ ένα πλήρες σύνολο προϊόντων και λύσεων η εταιρεία έχει ως στόχο να δημιουργεί υλικά που να μπορούν να υλοποιήσουν το αρχιτεκτονικό όραμα, συμμετέχοντας δυναμικά στη δημιουργία καινοτόμων αρχιτεκτονικών χώρων.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.