ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

G-S ΑΒΕΕ: Τα νέα εξελιγμένα προϊόντα της παρουσιάστηκαν στη φετινή Xenia

Η εταιρία ΤΖΙ-ΕΣ ΑΒΕΕ είχε μία αξιόλογη παρουσία στην έκθεση XENIA 2019, στη μεγαλύτερη επαγγελματική έκθεση ξενοδοχειακού εξοπλισμού. Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά όλα τα προϊόντα της εταιρείας, που την έχουν φέρει εδώ και 25 χρόνια στην κορυφή της προτίμησης των επαγγελματιών του κλάδου, αλλά και των καταναλωτών.

Αντιλαμβανόμενη τις τάσεις των τελευταίων ετών για κάλυψη μεγάλων ανοιγμάτων, η εταιρεία GS παρουσίασε τα συστήματα:

  • Roller Scorpion: Σήτα οριζόντιας κίνησης με αντιανεμικό άξονα και ίσιο πανί
  • Thèa: Σήτα οριζόντιας κίνησης με ίσιο πανί

Τα παραπάνω συστήματα μπορούν να καλύψουν μεγάλα ανοίγματα και ύψη έως 3m και διατίθενται πλέον και με κάτω ταινία οδήγησης αλουμινίου. Είναι συστήματα που έχουν τοποθετηθεί σε αρκετές ξενοδοχειακές μονάδες με απόλυτη επιτυχία.

Σύσσωμη οι οικογένεια Στρατηγέλη, με επικεφαλής τον Γιώργο Στρατηγέλη, στη φετινή Xenia 2019

Όσον αφορά τα συστήματα plisse παρουσιαστήκαν οι:

  • Starla: Σήτα οριζόντιας κίνησης 26mm,
  • Luna: Σήτα οριζόντιας κίνησης 35mm,
  • Marta: Σήτα οριζόντιας κίνησης με ερπύστρια

Στα ηλεκτροκίνητα συστήματα με Zip, στα οποία η εταιρεία εξειδικεύεται τα τελευταία 12 χρόνια, η GS παρουσίασε το σύστημα Cronos σε 3 διαφορετικές εκδόσεις:

  • Cronos σήτα ενσωματωμένη στην οροφή της κατασκευής, χωρίς κουτί με γρήγορο μοτέρ που επιτρέπει την άνοδο σε ύψος 2m σε 8 δευτερόλεπτα,
  • Cronos με διάτρητο ύφασμα σκίασης που «μπλοκάρει» έως 97% της ζέστης,
  • Cronos με ύφασμα συσκότισης ειδικό για δωμάτια ξενοδοχείων

Το Cronos είναι το μοναδικό σύστημα ελληνικής κατασκευής με δοκιμή αντοχής σε ανεμοπίεση σε θάλαμο κοινοποιημένου φορέα δοκιμών. Πιο συγκεκριμένα, σε συνεργασία με το ift Rosenheim, κατόπιν ελέγχου και δοκιμών σε θετική και αρνητική πίεση, κατάφερε να αποσπάσει:

  • Τη μέγιστη κλάση (3), βάσει του προτύπου EN 13561-2004 που αντιστοιχεί σε ονομαστική πίεση 110 N/m² (≈ 47 km/h) & πίεση τεστ ασφαλείας 132 N/m² (≈ 52 km/h).
  • Τη μέγιστη κλάση (6), βάσει του νέου προτύπου EN 13561-2015 που αντιστοιχεί σε ονομαστική πίεση 400 N/m² (≈ 90 km/h) & πίεση τεστ ασφαλείας 480 N/m² (≈ 98 km/h).

Τέλος, όσον αφορά τα συστήματα εσωτερικής σκίασης, η εταιρεία παρουσίασε το σύστημα Eclipse το οποίο είναι ειδικά σχεδιασμένο για να προσαρμόζεται στο πηχάκι ανοιγόμενων και σταθερών κουφωμάτων. Το προϊόν διατίθεται με 3 διαφορετικούς τύπους υφασμάτων για συσκότιση, σκίαση & σκίαση με δυνατότητα οπτικής επαφής προς τα έξω.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.