ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΧωρίς κατηγορία

aluNET.gr: Αποτελεσματική και διαχρονική προβολή Κατασκευαστών Κουφωμάτων

Το κλαδικό portal aluNET.gr, με ειδήσεις και θέματα από τον χώρο του αλουμινίου και των κουφωμάτων, δίνει την ευκαιρία στις κατασκευαστικές εταιρίες κουφωμάτων να εκμεταλλευθούν και να αξιοποιήσουν την 20ετή του αναγνωρισιμότητα και την υψηλή επισκεψιμότητα σε αυτό εξειδικευμένου κοινού και να προβάλλουν στοχευμένες διαφημιστικές καμπάνιες για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.

Πιο συγκεκριμένα, προσφέρει ένα πρόγραμμα προβολής μέσα από ειδικά δημοσιευμένα άρθρα – συμβουλές για αυτούς που ενδιαφέρονται για αγορά κουφωμάτων. Τα άρθρα αυτά έχουν μία διαχρονικά υψηλή αναγνωσιμότητα και στοχεύουν σε ιδιώτες καταναλωτές.

  • Το πρόγραμμα προβολής έχει διάρκεια 6 ή 12 μήνες και κατά την διάρκειά του τοποθετείται σταθερά εντός του συγκεκριμένου άρθρου κατάλληλο διαφημιστικό banner αποκλειστικά ενός κατασκευαστή κουφωμάτων, διάστασης 600×250 pixels και το οποίο προβάλλοντας κάποιο ελκυστικό μήνυμα, προωθεί τον ενδιαφερόμενο προς την εταιρική ιστοσελίδα του κατασκευαστή.
  • Αφορά εταιρίες κατασκευής κουφωμάτων που στοχεύουν σε καταναλωτικό κοινό που εκδηλώνει ενδιαφέρον για ενημέρωση, κατασκευή ή αντικατάσταση κουφωμάτων.
  • Τα άρθρα που προσφέρονται είναι σε υψηλή θέση κατάταξης στις αναζητήσεις μέσω της Google και άλλων μηχανών αναζήτησης, με 1.600 – 2.000 εμφανίσεις ετησίως.
  • Δείτε ένα σχετικό άρθρο με το διαφημιστικό banner κατασκευαστή κουφωμάτων ενσωματωμένο σε αυτό.
Οι εταιρίες που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν μία θέση προβολής, θα πρέπει να έρθουν σε επαφή μαζί μας.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.