ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ELVIAL: Καινοτόμες ιδέες & πρωτοποριακά προϊόντα παρουσίασε στην έκθεση XENIA

Το άμεμπτο και την ηρεμία του λευκού χρώματος που έχει γίνει πλέον η ταυτότητα της ELVIAL απόλαυσαν οι επισκέπτες στην XENIA, στη μεγαλύτερη έκθεση με θέματα του Τουρισμού. Ακολουθώντας τις καθαρές, minimal και φωτεινές γραμμές που αποτυπώνουν την εταιρική φιλοσοφία, με ένα έξυπνο concept, μέσα από το οποίο ο επισκέπτης απολαμβάνει μια βιωματική εμπειρία, ανακαλύπτοντας τις νέες τάσεις στην Αρχιτεκτονική και το Design, ο εκθεσιακός χώρος της ELVIAL έδωσε την ευκαιρία για δημιουργικές συναντήσεις. Στο stand της δυναμικής διέλασης παρουσιάστηκαν ισχυρές προτάσεις, τεχνολογικά προηγμένες, για πιστοποιημένες ολοκληρωμένες ποιοτικές λύσεις.

Η ELVIAL είχε προκαλέσει ήδη έντονο ενδιαφέρον με τη συμμετοχής της, με δεδομένη την τάση της να συνδυάζει την συμμετοχή της σε εκθέσεις με την παρουσίαση και μιας νέας καινοτομίας. Έτσι το ενδιαφέρον των επισκεπτών απέσπασε η παρουσίαση της νέας οικογένειας ανοιγομένων συστημάτων ICONIC COLLECTION.

Τα συστήματα ICONIC «αντιλαμβάνονται» τα κουφώματα περισσότερο ως έργα τέχνης, παρά ως δομικά στοιχεία και προσφέρουν στον αρχιτέκτονα την απόλυτη ελευθερία για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση έργων με ταυτότητα και υψηλή προστιθέμενη αξία.

Η τεχνολογία των συστημάτων ICONIC ξεχωρίζει, ως προς την υψηλή ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούνται, εξασφαλίζοντας υψηλότερα επίπεδα θερμομόνωσης και λειτουργικότητας.

Το MINIMMAL Look ήταν ένα ακόμα από τα συστήματα που παρουσιάστηκαν και απέδειξε ότι δικαίως έχει ανατρέψει τα δεδομένα. Λιτές, δυναμικές γραμμές σε συνδυασμό με μεγάλες γυάλινες επιφάνειες αναδεικνύουν την αίσθηση ελευθερίας και άνεσης και της απρόσκοπτης πρόσβασης στη νέα έκδοση του Invisible. Το εξωτερικό περιβάλλον ενώνεται με το εσωτερικό του κτιρίου και αποτελεί τη φυσική συνέχειά του. Μοναδικότητα αλλά και ασφάλεια, στεγανότητα και ευκολία κατασκευής γίνονται πλέον δυνατά σημεία με το σύστημα MINIMMAL Look, το οποίο  δίνει βάθος στη θεωρία που βασίζεται στην απλότητα και τη λιτότητα.

Την ιδιαίτερη όμως ικανοποίηση τους εξέφρασαν οι επισκέπτες αρχιτέκτονες και άλλοι επαγγελματίες για τη μέθοδο εξασφάλισης της ποιότητας στο βάθος του  χρόνου με τη μέθοδο της προανοδίωσης ELVIAL 2in1, με τη λειτουργία της πρώτης εγκατάστασης στην Ελλάδα και 7ης στο κόσμο! Η ELVIAL τολμά και καθιερώνει νέους κανόνες, προσφέροντας σε όλους για πρώτη φορά , τη μοναδική και απόλυτη προστασία από τη νηματοειδή διάβρωση.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.