ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

ZANZAR HELLAS: Σήτες υψηλής τεχνολογίας για κάθε απαίτηση & ανάγκη!

Η ZANZAR χάρη στο εξελιγμένο τμήμα έρευνας και ανάπτυξης που διαθέτει, έχει τη δυνατότητα να προσφέρει μεγάλη γκάμα λύσεων στον χώρο της σήτας, οι οποίες ικανοποιούν και τις πλέον εξεζητημένες ανάγκες.

LIBERA

H LIBERA είναι μια κομψή σήτα, ιδανική για μπαλκονόπορτες, εξοπλισμένη με εργονομική λαβή, γεγονός που την καθιστά άνετη και εύκολη στη λειτουργία τόσο από το εσωτερικό όσο και από το εξωτερικό.

Ιδιαίτερα χαρακτηριστικά:

  • μέγιστο πλάτος ανοίγματος μονόφυλλης 2 μ.
  • ειδικό αντιανεμικό σύστημα συγκράτησης πανιού
  • δυνατότητα χρήσης ή μη οδηγού πατώματος αλουμινίου
  • ειδικό τηλεσκοπικό σύστημα τοποθέτησης για ασύμμετρα ανοίγματα.

JOLLY

Η JOLLY είναι μια σήτα ρολού οριζόντιας κίνησης ιδανική για μπαλκονόπορτες. Το προφίλ λαβή είναι σχεδιασμένο ειδικά ώστε να λειτουργεί ως εργονομική λαβή σε όλο το μήκος του, γεγονός που καθιστά την JOLLY άνετη και εύκολη στην λειτουργία τόσο από το εσωτερικό όσο και από το εξωτικό μέρος του χώρου.

Το άνοιγμα και το κλείσιμο της σήτας, παρά το γεγονός ότι λειτουργεί με ελατήριο, είναι ελεγχόμενο χωρίς να προκαλεί ξαφνικές και γρήγορες περιελίξεις. Το χαρακτηριστικό αυτό σε συνδυασμό με τον πολύ χαμηλό οδηγό πατώματος σε PVC 5 χιλ. καθιστά το προϊόν ιδανικό για χώρους συχνής διέλευσης.

Το ίσιο πανί fiberglass προσφέρει καλύτερη ορατότητα. Διαθέτει ειδικό αντιανεμικό σύστημα (tornello) ώστε να συγκρατείται το πανί και να εμποδίζεται η έξοδός του από τις ερπύστριες σε περίπτωση ανέμου. Επίσης διαθέτει τηλεσκοπικό οδηγό για τη διατήρηση παραλληλότητας των κάθετων προφίλ σε περίπτωση μη συμμετρικού ανοίγματος γεγονός που εγγυάται την άψογη λειτουργία της.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.