ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EUROPA: Δυναμική παρουσία στην έκθεση 100% Hotel Show

Η EUROPA ολοκλήρωσε με επιτυχία την παρουσία της στην 100% Hotel Show, τη μεγαλύτερη έκθεση νέων Ξενοδοχειακών Επενδύσεων και δημιουργίας Τάσεων στην Ελληνική Αγορά που πραγματοποιήθηκε στο MEC Παιανίας.

Ο προϊστάμενος του Τμήματος Έργων της EUROPA, Νίκος Μαργαρίτης κατά τον χαιρετισμό του

Το περίπτερο της EUROPA, σε minimal ύφος και σχεδιασμό, ανέδειξε τη σύγχρονη αρχιτεκτονική τάση, παρουσιάζοντας τα καινοτόμα προϊόντα της σε ‘Έλληνες ξενοδόχους, αρχιτέκτονες και κατασκευαστές. Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό ενημέρωσε τους επισκέπτες αναφορικά με τα νέα προϊόντα και τις υπηρεσίες ποιότητας της EUROPA, που σχετίζονται με τις λύσεις ξενοδοχείων και μονάδων πολυτελούς φιλοξενίας.

Η EUROPA, ήταν μεγάλος χορηγός των 100% Hotel Design Awards που σημείωσαν εξαιρετική επιτυχία, συγκεντρώνοντας πολύ μεγάλο αριθμό αρχιτεκτόνων και μηχανικών.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, χαιρετισμό εκ μέρους της εταιρείας παρέθεσε ο προϊστάμενος του Τμήματος Έργων, Νίκος Μαργαρίτης, ο οποίος επεσήμανε τη σημασία του αρχιτεκτονικού σχεδίου τόσο σε οικιστικά αλλά και ξενοδοχειακά έργα, καθώς και τη συμβολή της EUROPA στην αρχιτεκτονική δημιουργία, μέσω των καινοτόμων προϊόντων της, με έμφαση στον minimal σχεδιασμό και την ενεργειακή αναβάθμιση των κτιρίων.

Η δυναμική διέλαση παρουσίασε στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα, 100% Hotel Products, το νέο ανοιγόμενο σύστημα θερμοδιακοπής κρυφού φύλλου, με υψηλούς συντελεστές θερμομόνωσης και minimal αισθητική, EUROPA Hybrid A40 HS, καθώς και τη νέα πρωτοποριακή λαβή κουφωμάτων, EUROPA L Penthesilea, κερδίζοντας τις εντυπώσεις!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.