ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ALUMINCO: Φιλοξένησε τα μέλη του ΣΒΣΕ στις εγκαταστάσεις της στα Οινόφυτα

Στις εγκαταστάσεις της ALUMINCO πραγματοποιήθηκε συνάντηση υποδοχής και γνωριμίας 30 νέων μελών του Συνδέσμου Βιομηχανιών Στερεάς Ελλάδας (ΣΒΣΕ), προκειμένου να συζητηθούν οι τρέχουσες δράσεις και το υπό υλοποίηση Επιχειρηματικό Πάρκο Οινοφύτων-Ασωπού.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η οποία διεξήχθη σε πολύ θετικό κλίμα, τέθηκαν τα ζητήματα που αφορούν στο μεγαλόπνοο πλάνο της υλοποίησης του Επιχειρηματικού Πάρκου Οινοφύτων-Ασωπού, καθώς και οι σχετικές προτάσεις / δράσεις που διατυπώθηκαν από τον πρόεδρο του Συνδέσμου, κ. Κουδούνη για την περαιτέρω ενίσχυση του πλάνου υλοποίησης.

Στη συνάντηση παρευρέθηκε σύσσωμο το ΔΣ της ALUMINCO, με τον Δημήτρη Καρρά, να χαιρετίζει τη συνάντηση, δίνοντας παράλληλα, ως ενεργό μέλος του ΣΒΣΕ, το στίγμα της συμμετοχής περισσότερων μελών στις τρέχουσες δράσεις του Συνδέσμου και δη σε ένα σπουδαίο project με πολυδιάστατα οφέλη για την περιοχή.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.